28 / 04 / 2024

Gala Batıkent ödeme planı!

Gala Batıkent ödeme planı!

Firma: Kızıltoprak Gayrimenkul

Proje: Gala Batıkent

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor..



Gala Batıkent Evleri,  Ankara  Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükseliyor. Proje  Kızıltoprak Gayrimenkul  tarafından inşa ediliyor. 

 

Projede toplam 1.675 daire ve 34 ticari alana yer veriliyor. 17 blok halinde dizayn edilen projede 461 adet 2 oda 1 salon, 1214 adet ise 1 oda 1 salon daire bulunuyor.
 

 

Gala Batıkent ödeme planı


Gala Batıkent projesinde yer alan 1+1 daireler 159 bin TL'den başlıyor.

 

Projede yüzde 20 oranında peşinat ödeniyor. Geriye kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.

 

Gala Batıkent ne zaman teslim?


Gala Batıkent projesinde daire teslimlerinin 2019 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

 

Gala Batıkent'te 320 bin metrekare büyüklükte central park bulunuyor. Gala Batıkent'te 1061 araçlık kapalı otopark bulunuyor. Projede otoparktan direkt daireye ulaşım sağlanıyor.Projede 7/24 güvenlik ve kamera kaydı hizmeti de sağlanıyor.

 


Gala Batıkent'in ortak kullanım alanları arasında cafe, restoran ve alışveriş mekanları, özel resepsiyon ve lobi mekanları, kapalı yüzme havuzu, spa merkezi (sauna+fin hamamı), donanımlı fitness salonu, pilates ve jimnastik salonu, masa tenizi, bilardo, squash, mini golf sahaları, hobi atölyesi, cep sinema salonu, bisiklet ve kaykay parkuru, yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun parkı, ortak kullanıma açık modern peyzaj alanı, botanik park mevcut.

 


Adres: Ergazi Batı Sitesi Mahallesi. Cengiz Aytmatov Caddesi No:19 
Yenimahalle/ANKARA

Tel: 444 4 399 
Web: http://www.galabatikent.com


Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön