09 / 05 / 2024

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...



Sözcü'de yer alan habaere göre; Galatasaray'ın yeni salonunun kurulmasının planlandığı arazi 65 dönüm büyüklüğe sahip. Bu da Galatasaray için ciddi bir hareket alanı sunuyor. Salonun çok amaçlı şekilde dizayn edilmesi öngörülüyor. 

İçinde basketbol ve voleybol sahasının yanında bir de kapalı yüzme havuzunun yer alması planan salonda, bu şekilde su sporlarına da ağırlık verilebilecek. 

Galatasaray da şimdi sıra Aslantepe de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Ayrıca komplekse, kulüp binası nın da taşınması gündemde yer alıyor. Proje bitirildiğinde Galatasaray'ın kelimenin tam anlamıyla Aslantepe'den yönetileceğine dikkat çekildi. 

Galatasaray'ın Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldığı dün gündeme geldi. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) konuya ilişkin bir açıklama yayınladı ve Galatasaray Kulübü'nün 40 dönümlük araziyi 1 milyar 171 milyon 800 bin TL bedelle satın aldığı ifade edildi. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray tarafından atılan bu adım ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri’nin yanındaki bölüm de Galatasaray’ın oldu. Tesisleri Kemerburgaz’a taşımak isteyen sarı-kırmızılı kulübün Florya’daki arsasının büyüklüğü 95 dönüme yükseldi. Bu satın almanın ardından gayrimenkul projesine de onay verilecek. Galatasaray 40 dönümlük arazi için Emlak Konut GYO'ya 1 milyar 171 milyon 800 bin liralık ödeme yaptı. 

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Fiat Egea Cross'a tam 40 bin TL'lik son dakika indirimi geldi! Kaçırmayın! İşte Egea Cross 4 Mart 2023 fiyat listesi! 

DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!


Geri Dön