13 / 05 / 2024

Galaxy Z Fold 4'e Amazan'da çılgın indirim

Galaxy Z Fold 4'e Amazan'da çılgın indirim

Global anlamda en popüler e-ticaret sitesi olan Amazon'da indirimler devam ediyor. Samsung Galaxy Z Fold 4 modeline yaptığı indirim vatandaşın gündeminde. Siteden alımlarda büyük avantaj sunan Amazon müşterilerini bekliyor.



Her ikisi de 120Hz yenileme hızı sunan 6,2 inçlik bir dış AMOLED ekran ve 7,6 inçlik bir iç AMOLED ekran vardır. Şimdi 50 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş kamera ve 10 megapiksel telefoto kamera içeren bir dizi ile kamera bölümünde büyük bir yükseltme geliyor.

Bu anlaşmanın belirli bir son kullanma tarihi yoktur, bu nedenle ne kadar süreyle kullanılabilir olacağı konusunda bir garanti yoktur. Bununla birlikte, en yeni telefonların kilitsiz modelleriyle ilgili fırsatlar nadiren çok uzun sürer, bu nedenle, bu fiyata bir telefon almayı umuyorsanız, siparişinizi mümkün olan en kısa sürede almanızı öneririz. 

Galaxy Z Fold 4 e Amazan da çılgın indirim

Samsung'un en son Galaxy Z Fold 4 indirimi, Google'ın ilk katlanabilir ürünü olan Google Pixel Fold'u duyurmasının hemen ardından geliyor . Google'ın katlanabilir özelliği 1.799 dolardan başlıyor ve Pixel Fold ön siparişleri şu anda açık. 


Geri Dön