28 / 04 / 2024

Galaxy Z Fold 4'e Amazan'da çılgın indirim

Galaxy Z Fold 4'e Amazan'da çılgın indirim

Global anlamda en popüler e-ticaret sitesi olan Amazon'da indirimler devam ediyor. Samsung Galaxy Z Fold 4 modeline yaptığı indirim vatandaşın gündeminde. Siteden alımlarda büyük avantaj sunan Amazon müşterilerini bekliyor.



Samsung Galaxy, Samsung Electronics tarafından üretilen ve pazarlanan popüler bir akıllı telefon serisidir. Samsung Galaxy serisi, farklı modellerde ve fiyat aralıklarında çeşitli seçenekler sunar. Her yeni Galaxy modeli, genellikle donanım ve yazılım özelliklerinde geliştirmeler getirir.

Galaxy Z Fold 4 , Samsung ürün yelpazesindeki en yeni ve en harika telefonlardan biridir ve genellikle yararlanabileceğiniz çok sayıda Z Fold 4 fırsatı olsa da, çoğu uzun bir operatör sözleşmesi içerir veya tasarruf etmek için yeni bir telefonla ticaret yapmanızı gerektirir.

Galaxy Z Fold 4 e Amazan da çılgın indirim

 Telefonunuza doğrudan sahip olmayı tercih ederseniz, Amazon bu şık Samsung katlanabilir telefonlardan birini %25'e varan indirimle edinme şansı sunuyor. Şu anda, çevrimiçi satıcı, cihazdan 450 $ indirim sunuyor ve 256GB modelini 1.350 $'a ve 512GB modelini 1.470 $'a düşürüyor - her iki sürüm için de tüm zamanların en düşük seviyeleri.

Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci tarafından desteklenen ve 12 GB RAM'e sahip olan kitap tarzı katlanabilir, önceki modele göre daha ince, daha dayanıklı bir menteşe ve daha hafif toplam ağırlık ile yeniden tasarlandı. 


Geri Dön