29 / 04 / 2024

Galler Prensi William ve eşi kiralık evden saraya taşınıyor!

Galler Prensi William ve eşi kiralık evden saraya taşınıyor!

Galler Prensi William ve eşi Cambridge Düşesi Kate, Londra'ya taşınıyor. Kraliyet Hava Kuvvetleri'nde arama kurtarma helikopteri pilotu olan Prens William, görevi nedeniyle Galler'in kuzeyindeki Anglesey kentinde kiralık bir evde kalıyor



Galler Prensi William ve eşi Cambridge Düşesi Kate, Londra'ya taşınıyor. Kraliyet Hava Kuvvetleri'nde arama kurtarma helikopteri pilotu olan Prens William, görevi nedeniyle Galler'in kuzeyindeki Anglesey kentinde kiralık bir evde kalıyor.

Prens ile eşi, tarihi Kensington Sarayı'ndaki bir daireyi yeni evleri olarak seçti. William'ın sözcüsü, halihazırda sergi salonu ve ofis olarak kullanılan dairenin, yeni evli çifte uygun bir eve dönüştürülmesi için hazırlıkların sürdüğünü açıkladı. Kraliçe II. Elizabeth'in kız kardeşi Prenses Margaret de 1960'lardan 2002'ye kadar aynı dairede kalmıştı. Kensington Sarayı, aynı zamanda Prens William'ın annesi Prenses Diana'ya da ev sahipliği yapmış, Prens William ve kardeşi Prens Harry, çocukluklarını Kensington Sarayı'nda geçirmişlerdi.

Sabah


Geri Dön