30 / 09 / 2024

Galleria'da dış mekanlar açılacak!

Galleria'da dış mekanlar açılacak!

Galleria’daki yenilemeler dışarıya taştı.  Bünyesine Armani Jeans, Armani Çocuk, Versace Jeans, Calzedonia ve Intimissimi gibi lüks markaları ekleyecek olan Galleria’da renovasyon projesi dış mekânların da aç




Galleria’daki yenilemeler dışarıya taştı.  Bünyesine Armani Jeans, Armani Çocuk, Versace Jeans, Calzedonia ve Intimissimi gibi lüks markaları ekleyecek olan Galleria’da renovasyon projesi dış mekânların da açılmasıyla tamamlanacak.

Açılışı Mart 2011’e yetiştireceklerini belirten Genel Müdür Hasan Ardıç, burada Saray, Köşebaşı ve Hooters gibi mekanların olacağını söylüyor.

Ardıç, yenileme sırasında AVM’deki marka miksini değiştirdiklerini vurguluyor: “Görünen görünmeyen çok şeyi değiştirdik.  50’nin üzerinde marka değişimi yaptık. Türkiye’de ilk mağazasını açacak olan dünya markaları da Galleria’da yerini aldı.” 
Bu arada renovasyonun birinci etabı için yaklaşık 15 milyon dolar yatırım yapıldı. Değişimler, ziyaretçilerin talepleri doğrultusunda geliştirildi. Zorlu bir süreç olsa da çalışmalar, AVM kapatılmadan gerçekleştirildi.

Giorgio Armani ocakta geliyor

Bu arada, Armani Jeans ilk mono brand mağazasını ocak ayında Galleria’da açıyor. Açılışa markanın patronu Giorgio Armani’de katılacak.
Milliyet


Geri Dön