16 / 06 / 2024

Gamador Galya Center'da yüzde 25 peşinatla 12 ay 0 faiz! Teslimler 2025'te!

Gamador Galya Center'da yüzde 25 peşinatla 12 ay 0 faiz! Teslimler 2025'te!

Yüzde 85'lik kısmı satılan Gamador Galya Center projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat ödediklerinde 12 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 



Gamador Galya Center projesi,  Ankara  Keçiören'de Ovacık'ta yükseliyor. Gamador İnşaat imzası taşıyan projenin yüzde 85'lik kısmının satışı gerçekleştirildi.

Satış sürecinin devam ettiği Gamador Galya Center projesinde 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salon teraslı ve terassız konut tipleri yer alıyor. 

5 blok olan yükselen Ankara Gamador Galya projesinde 210 adet konutun yanı sıra 113 adet ticari ünite ve 70 adet de ofis bulunuyor. Proje kapsamındaki konutların alanları 90 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. 

2025 yılının Ekim ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Gamador Galya Center projesi 86 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 

Gamador Galya Center da yüzde 25 peşinatla 12 ay 0 faiz! Teslimler 2025 te!

Ankara Gamador Galya Center'da gökyüzü bahçesi, karşılama lobisi, kapalı fitness salonu, çok amaçlı oyun salonu, misafir konaklama odaları, çocuk oyun alanları, tribünlü spor alanları,  7/24 güvenlik hizmeti, hem kapalı hem açık otopark alanları mevcut.

Peki Ankara Gamador Galya Center projesinde yer alan konutlar için kaç ay vade sağlanıyor? Gamador Galya Center nerede inşa ediliyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

YÜZDE 25 PEŞİNATLA 12 AY 0 FAİZ

Ankara Gamador Galya Center'da yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldığında kalan tutar 12 ay 0 faizle ödenebiliyor. 

Başkent Gamador Galya Center'da Prime alanları da yer alıyor. Söz konusu bu alanlar; Prime Health Club Prime Fit Club, Prime Kids Club, Prime ArtStudio, Prime Relax Lounge şeklinde tasarlandı. 

Konumuyla da dikkat çeken Gamador Galya Center Ankara Forum Alışveriş Merkezi'ne, Ovacık Aile Sağlığı Merkezine, Sınav Koleji, Okyanus Koleji gibi pek çok eğitim kurumuna 1 dakika uzaklıkta yükseliyor.  Ayrıca söz konusu proje, İvedik OSB, Ostim OSB'ye ve Gimat Goda Toptancılar Sitesi'ne,  6 dakika, Etlik Şehir Hastanesi'ne 5 dakika, Esenboğa Havalimanı'na da 15 dakika mesafede yükseliyor. 

Web: https://www.gamador.com.tr/gamador-galya.html

Tel: 444 7 830 

Emlakkulisi.com.tr

Eski milletvekili Metin Külünk, 'kirada yüzde 25 uygulaması devam etmeli' dedi! Ev sahiplerinden tepki gecikmedi!

Mirabella Bahçeşehir satışta! Yeni proje!

Nil Foresta'da teslimler Eylül'de! Çankaya'ya müstakil villa ve konutlar geliyor! 


Geri Dön