16 / 06 / 2024

Nil Foresta'da teslimler Eylül'de! Çankaya'ya müstakil villa ve konutlar geliyor! 

Nil Foresta'da teslimler Eylül'de! Çankaya'ya müstakil villa ve konutlar geliyor! 

Firma: Nil Grup İnşaat

Proje: Nil Foresta

Nil Foresta'da 5+1 ve 7+1 konut tipleri bulunuyor. Projede müstakil villalar ve daireler yer alıyor. Peki Nil Foresta'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...



Nil Foresta projesi,  Nil Grup İnşaat  imzasıyla  Ankara  Çankaya'da hayata geçiriliyor. 21 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen projede, 20 adet tam müstakil villa ve 32 daire yer alıyor. 

Nil Foresta'da daireler 5+1 olarak tasarlanırken, villalar da 7+1 şeklinde tasarlandı. 

Şehrin içinde ama kalabalığın dışında eşsiz bir yaşamın kapılarını aralayan projede konut teslimlerinin Eylül 2024'te yapılması planlanıyor. 

Nil Foresta da teslimler Eylül de! Çankaya ya müstakil villa ve konutlar geliyor! 

Nil Foresta projesinde yer alan villaların net alanları 400 metrekare, dairelerin net alanları ise 200 metrekare olarak tasarlandı. 

Projede 8 kattan oluşan 2 adet blok yer alıyor. Her katta iki adet daireye yer veriliyor. Projedeki villalar emin, bodrum ve 1. Kattan oluşuyor. 

Doğa ile iç içe, sessiz ve konforlu bir yaşam sunan projede, modern site konsepti ve müstakil yaşamın konforu bir araya geliyor.

Nil Foresta da teslimler Eylül de! Çankaya ya müstakil villa ve konutlar geliyor! 

Ankara’nın en çok tercih edilen bölgelerinden olan Alacaatlı'da inşa edilen  Nil Foresta  projesinde, her daire ve villaya özel otopark alanları, yerden ısıtma sistemi, tam beslemeli jeneratör, 7/24 güvenliği ve çocuk oyun alanları – basketbol sahası ve yeşil alanlar yer alıyor.

Proje, otobüs duraklarına, CarrefourSA'ya, eczanelere ve marketlere yakın konumuyla dikkatleri çekiyor. Ayrıca, Nil Foresta'da havuz, yürüyüş parkuru, spor salonu gibi sosyal donatı alanları da bulunuyor. 

Nil Foresta da teslimler Eylül de! Çankaya ya müstakil villa ve konutlar geliyor! 

NİL FORESTA MAYIS 2024 FİYAT LİSTESİ 

Ankara’ya nefes alınabilir yeni bir yaşam alanı sunacak olan Nil Foresta projesinde 5+1 konut fiyatları 15 milyon 100 bin TL'den başlıyor.

Projede yer alan 7+1 villaların fiyatları ise 40 milyon TL'den başlıyor. 

Web: https://www.nilgrupinsaat.com/

Tel: 0 312 260 87 87

Valiler Sitesi Tuzla'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı!

Sultanbeyli Serra Evleri 3 milyon 850 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Babacan Arsadan Tuzla'da 1+1 evin arsa payı 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje! 

 


projeye sor



Geri Dön