18 / 05 / 2024

Gamze Eser, Kastamonu'da bale okulu açtı!

Gamze Eser, Kastamonu'da bale okulu açtı!

33 yaşında 4 okul açan ve bu başarısından dolayı ismi basında çok sık geçen eğitim yatırımcısı Uzm.Psikolog Gamze Eser, Kastamonu'da küçük bir bale kursu açarak başladığı eğitim sektöründe 5 yılda zirveye oturdu.



Kastamonu'da çocuklarını gönderecek bale kursu bulamayınca kolları sıvayan Uzm.Psk.Gamze Eser, küçük bir bale merkezi açmaya karar verdiği günden bu güne ülkesine tam 4 okul kazandıran bir isim.


Bale merkezinin ardından çocuklarının ismini taşıyan iki anaokul, bir ilkokul ve bir de orta okul açan Eser, 2015 Eylül ayında 20 bin metrekare alana kurulu Kastamonu'nun en donanımlı anadolu lisesini açarak sahibi olduğu Artsam Eğitim Kurumları'nı başarıyla taçlandırdı.


Eğitim sektöründe adı hep başarılarla anılan Eser, ülkesine kazandırdığı 4 okulunu da tek bir çatı altında toplayarak Türkiye'nin ilk butik koleji ünvanını da kazandı. Adı sürekli sanat ve spor dallarında aldığı şampiyonluklarla gündeme gelen Artsam, aynı zamanda kullandığı Artem Modeli eğitim sistemiyle de dikkatleri üstüne topladı. Şu an kadınlar hentbolde Süper Lig yolcusu olan Artsam KSK, iki yıldır üst üste satranç şampiyonluğunu elinde tutan satranç ekibi ve Ilgaz'da kayak şampiyonalarına hazırlanan kayak takımı ile Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da dikkat çeken Artsam'a, İsviçre ve Malta başta olmak üzere dış ülkelerden teklif yağıyor.


Kullandığı eğitim modeli Artem ile yurt dışı eğitimcilerin dikkatini çeken Artsam'ın kurucusu psikolog Gamze Eser,İsviçre ve Malta'dan gelen teklifleri reddererek ilk yurt dışı şubelerini kendi öz sermayeleri ile Kanada'da açacaklarını belirtti.


Kastamonu'da beş yıl önce doğan Artsam, şu günlerde Kanada'da okul açmak için kolları sıvadı.


Geri Dön