20 / 05 / 2024

Gamze Eser

Gamze Eser

33 yaşında 4 okul açan ve bu başarısından dolayı ismi basında çok sık geçen eğitim yatırımcısı Uzm.Psikolog Gamze Eser, Kastamonu'da küçük bir bale kursu açarak başladığı eğitim sektöründe 5 yılda zirveye oturdu.

Artsam Eğitim Kurumları Kastamonu'nun en büyük lisesini açacak!

Artsam Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Psikolog Gamze Eser, Türkiye'ye butik kolej anlayışını kazandıran isim. İlk butik kolej olan Artsam Kolejini kuran genç yatırımcı hedef büyütüyor.

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Erdinç Şahin tarafından kuruldu.

Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir, kaç dil biliyor?

Koroplast'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir? Gamze Çuhadaroğlu kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Tarihi eser mülk alırken nelere dikkat edilmelidir?

Tarihi eser, değeri fazla eşya olarak kabul edildiği için bir mülk sayılır. Tarihi eserlerin maddi değeri fazla olmasına rağmen, bu mülke de talep fazladır. Ancak tarihi eser mülk alırken bazı unsurlara dikkat etmek gerekiyor. Peki bu mülkü satın alırken dikkat edilmesi gerekenler nedir?

Eser 5k İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser 5k İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyithan Eser tarafından kuruldu.

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Berfu Yenenler ve  Eser Yenenler, “Çift Terapisi” adlı gösterileri ile seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Peki eğlence dolu bir sohbetin, kahkaha dolu anların, sinir krizlerinin gülme krizine döndüğü dakikaların yaşandığı bu gösteriyi izlemenin bedeli ne?  İşte  Çift Terapisi'nin bilet fiyatları...

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelebi tarafından kuruldu.

Eser Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Asim Gürlük tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Gamze Akkuş İlgezdi'den kantinlerden kira alınmasın önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, kantinlerden iki yıl boyunca kira alınmaması önerisinde bulundu...

Gamze Eser Haberi

Gamze Eser

Kastamonu'da çocuklarını gönderecek bale kursu bulamayınca kolları sıvayan Uzm.Psk.Gamze Eser, küçük bir bale merkezi açmaya karar verdiği günden bu güne ülkesine tam 4 okul kazandıran bir isim.


Bale merkezinin ardından çocuklarının ismini taşıyan iki anaokul, bir ilkokul ve bir de orta okul açan Eser, 2015 Eylül ayında 20 bin metrekare alana kurulu Kastamonu'nun en donanımlı anadolu lisesini açarak sahibi olduğu Artsam Eğitim Kurumları'nı başarıyla taçlandırdı.


Eğitim sektöründe adı hep başarılarla anılan Eser, ülkesine kazandırdığı 4 okulunu da tek bir çatı altında toplayarak Türkiye'nin ilk butik koleji ünvanını da kazandı. Adı sürekli sanat ve spor dallarında aldığı şampiyonluklarla gündeme gelen Artsam, aynı zamanda kullandığı Artem Modeli eğitim sistemiyle de dikkatleri üstüne topladı. Şu an kadınlar hentbolde Süper Lig yolcusu olan Artsam KSK,...