30 / 07 / 2024

Gamze Eser okulları

Gamze Eser okulları

33 yaşında 4 okul açan ve bu başarısından dolayı ismi basında çok sık geçen eğitim yatırımcısı Uzm.Psikolog Gamze Eser, Kastamonu'da küçük bir bale kursu açarak başladığı eğitim sektöründe 5 yılda zirveye oturdu.

Gamze Eser, Kastamonu'da bale okulu açtı!

33 yaşında 4 okul açan ve bu başarısından dolayı ismi basında çok sık geçen eğitim yatırımcısı Uzm.Psikolog Gamze Eser, Kastamonu'da küçük bir bale kursu açarak başladığı eğitim sektöründe 5 yılda zirveye oturdu.

Artsam Okulları'na yatırımcılardan teklif yağıyor!

Kastamonu'da küçük bir sanat merkezi ile iş hayatına atılan Uzm.Psk. Gamze Eser, 7 yıl içerisinde ülkesine 3 anaokulu, 1 ilkokul, 1 ortaokul ve 1 lise kazandırarak Türkiye'de eğitim yatırımcılarının dikkatini çekmeyi başardı.

Eser Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beyoğlu Şubesi açıldı!

Eser Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beyoğlu Şubesi 17 Mart 2015'te, 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Selçuk Eser Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

İstek Belde Okulları, Pergel Grup'un farklı mimarisiyle dikkat çekiyor!

Eğitim kurumları arasında öncü duruşuyla dikkat çeken İstek Vakfı Okulları’ndan İstek Belde Kampüsü, öğrenci ve velilere sunduğu iddialı mimari yaklaşımla da dikkat çekiyor.

Türkiye'deki okullar 2018'e kadar güçlendirilecek!

Japonya'da düzenlenen BM Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Zirvesi'nde okullarını 2018'e kadar depremler başta olmak üzere her türlü felakete dayanıklı hale getirme taahhüdü veren ilk ülke Türkiye oldu.

INARTS Sanat Okulları Fuarı 21-22 Mart'ta!

INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Okulları Fuarı, 21-22 Mart 2015 tarihlerinde yapılacak. Fuar, moda, tasarım, iç mimarlık, mimarlık, oyunculuk, fotoğrafçılık, güzel sanatlar, dans, bale, tiyatro gibi birçok branşta eğitim veren okulları bir araya getiriyo

Gamze İşcan kimdir?

Mimar Gamze İşcan kimdir? Mimar Gamze İşcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gamze İşcan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Gamze İşcan...

İstanbul'da okullar yarın tatil, ulaşım kilit!

İstanbul Valiliği, kentte şiddetini artıran kar yağışı nedeniyle yarın okulları tatil etti. Kar yağışının akşam saatlerinde tipiye dönüşmesi, ulaşımda ciddi aksamalara neden oldu. İşte ayrıntılar...

Artsam Eğitim Kurumları Kastamonu'nun en büyük lisesini açacak!

Artsam Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Psikolog Gamze Eser, Türkiye'ye butik kolej anlayışını kazandıran isim. İlk butik kolej olan Artsam Kolejini kuran genç yatırımcı hedef büyütüyor.

Bursa'da 58 kalem eser ve hizmetin açılışı gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Orhan Gazi Meydanı ’nda toplam yatırım bedeli 368 milyon TL olan 58 eser ve hizmetin toplu açılış törenine katıldı.

Tarihi eser binalarda vergi muafiyeti devam ediyor mu?

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu gereğince tarihi eser binalarda vergi muafiyeti bulunuyordu. Peki, 6552 sayılı Torba Yasa ile tarihi eser binalarda vergi muafiyeti devam ediyor mu?

Okullar yeşil bina olarak inşa edilecek!

Okulların yarıyıl tatilinin sona ereceği şubat ayında İstanbul'da 53 bin öğrenci yeni okullarında eğitimine devam edecek. Depreme karşı güçlendirilmesi kapsamında yenilenen veya yeniden inşa edilen okullardan 42'si yeni dönemde eğitime başlayacak..

Yeşil okullar geliyor!

Şubat ayında İstanbul'da 53 bin öğrenci yeni okullarında eğitimine devam edecek. Eğitim kurumlarının depreme karşı güçlendirilmesi kapsamında yenilenen veya yeniden inşa edilen okullardan 42'si yeni dönemde eğitime başlayacak.

Gamze Eser okulları Haberi

Gamze Eser okulları

Kastamonu'da çocuklarını gönderecek bale kursu bulamayınca kolları sıvayan Uzm.Psk.Gamze Eser, küçük bir bale merkezi açmaya karar verdiği günden bu güne ülkesine tam 4 okul kazandıran bir isim.


Bale merkezinin ardından çocuklarının ismini taşıyan iki anaokul, bir ilkokul ve bir de orta okul açan Eser, 2015 Eylül ayında 20 bin metrekare alana kurulu Kastamonu'nun en donanımlı anadolu lisesini açarak sahibi olduğu Artsam Eğitim Kurumları'nı başarıyla taçlandırdı.


Eğitim sektöründe adı hep başarılarla anılan Eser, ülkesine kazandırdığı 4 okulunu da tek bir çatı altında toplayarak Türkiye'nin ilk butik koleji ünvanını da kazandı. Adı sürekli sanat ve spor dallarında aldığı şampiyonluklarla gündeme gelen Artsam, aynı zamanda kullandığı Artem Modeli eğitim sistemiyle de dikkatleri üstüne topladı. Şu an kadınlar hentbolde Süper Lig yolcusu olan Artsam KSK,...