02 / 05 / 2024

Garanti Bankası Teknoloji Kampüsü Konferansı ve Sergisi YEM' de!

 Garanti Bankası Teknoloji Kampüsü Konferansı ve Sergisi YEM' de!

Bir Tasarım Sürecinin İzleri: Garanti Bankası Teknoloji Kampüsü sergisi, 30 Haziran 2012 tarihine kadar YEM’de ziyaretçilerini bekliyor olacak



Konsept tasarım mimarisi ERA Mimarlık, iç mimarisi midek/ MİNGÜ ortaklığında projelendirilen Garanti Bankası Teknoloji Kampüsü, Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek bir konferans ve sergiyle tanıtılacak. “Bir Tasarım Sürecinin İzleri: Garanti Bankası Teknoloji Kampüsü” sergisi, 30 Haziran 2012 tarihine kadar YEM’de ücretsiz gezilebilecek.

  

Sergi kapsamında 20 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 19.00’da mimari grup ve danışmanlar ile düzenlenecek olan konferans: ERA’dan Ali Hızıroğlu, cephe, strüktür, sürdürebilirlik konularında danışmanlık veren Werner Sobek’ten Mustafa Alkan, aydınlatmada ise Speirs+Major’dan Keith Bradshaw ile Planlux’ten Korhan Şişman’ın katılımıyla gerçekleşecek. Konferansta projenin bağlamından kullanıcı odaklı tasarım kriterlerine, sürdürülebilir tasarım çözümlerinden uygulanmasına kadar tasarımın sürecine dair birçok kesite yer verilecek. 

 



Geri Dön