28 / 04 / 2024

Garanti Bankası'ndan emeklilere muhteşem kampanya! Rakamı duyan Bankaya koştu

Garanti Bankası'ndan emeklilere muhteşem kampanya! Rakamı duyan Bankaya koştu

Emekli promosyonlarındaki rekabet tüm hızıyla sürüyor. Bankalar aracılığı ile üst üste açıklanan promosyon ödemelerinde Garanti Bankası son noktayı koydu. Promosyonların yanında kampanya ile beraber ilave ödemeler de yapıyor.



GARANTİ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

Emekli promosyonlarında güncellemeler tüm süratiyle devam ediyor. 2022 senesi ile beraber başlayan promosyon ödemeleri 2023 senesinin mayıs ayı ile sürüyor. Emekli vatandaşların gündeminden düşmeyen promosyon ödemelerinde mayıs ayı güncellemeleri geldi. En düşük emekli aylık zammı ile Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi gelişmeleri ile beraber süren promosyon ödemelerinde yeni rakamlar ilan edildi.

Bankalar aracılığı ile ilan edilen promosyon ödemeleri ile EYT düzenlemesi ile emekli olan vatandaşları müşterisi yapmayı hedefliyor. Garanti Bankası da mayıs ayı ile beraber kampanyasını ve emekli promosyonlarını ilan etti.

Garanti Bankası ndan emeklilere muhteşem kampanya! Rakamı duyan Bankaya koştu

Webn sitesi aracılığı ile yapılan promosyon güncellemesi ile beraber emekli vatandaşların ilgisini çekti. Emekli promosyon ödemelerinde dikkat çeken bankalardan birisi olan Garanti Bankası başvuruda bulunan emeklinin hesabına parayı iletiyor.

EMEKLİ PROMOSYONUNA EK KAMPANYA

Emeklinin aylığını Garanti Bankası'na taşıması durumunda 7 bin 500 TL'ye varan ödeme alabilecek. Ayrıca emekli aylığını Garanti Bankası üstünden almak isteyen kişilere 500 TL ve üstü harcaması için 1000 TL promosyona ilave ödeme yapılıyor.

Emekli promosyon ödemesinin 7 bin 500 TL'ye kadar çıkması ile beraber kampanya dahilinde emekliye 8 bin 500 TL ödeme yapılıyor. Her geçen ay kızışan emekli promosyon ödemelerinde güncellemeler devam ediyor.

Garanti Bankası'ndan emeklilere muhteşem kampanya! Rakamı duyan Bankaya koştu


Geri Dön