Kent Haberleri

Garanti BBVA en yeni kampanyasını az önce duyurdu! Bunu yapanın cebine tam 6 bin TL koyacak! Kimliğini kapan koşuyor!

Garanti BBVA milyonlarca emekliyi ilgilendiren en yeni kampanyasını az önce duyurdu. Bunu yapanın cebine tam 6 bin TL koyacak... Kimliğini kapan koşuyor...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bankaların emeklilere ödeyeceği promosyon ödemeleri sürerken peş peşe gelen açıklamalar da emeklilerin yüzünü güldürdü

Yılın son günlerine girdiğimiz şu günlerde emeklilere verilen promosyon tutarları da güncellendi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bankaların emeklilere ödeyeceği promosyon ödemeleri sürerken peş peşe gelen açıklamalar da emeklilerin yüzünü güldürdü. Kamu bankaları tarafından verilen promosyon tutarları gündemden düşmezken özel bankaların bazıları da promosyon tutarlarını güncelledi. 

Garanti BBVA milyonlarca emekliyi ilgilendiren en yeni kampanyasını az önce duyurdu. Bunu yapanın cebine tam 6 bin TL koyacak... Kimliğini kapan koşuyor...

BUNU YAPANIN CEBİNE TAM 6 BİN TL GİRECEK

Karar'da yer alan habere göre, Aralık ayına girdiğimiz şu günlerde bankalar tarafından yapılan açıklamalarda merakla takip ediliyor. Emekli vatandaşların dört gözle beklediği promosyon ödemeleri için Aralık ayı tutarları da duyuruldu. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Garanti Bankası yeni müşteriler için 6 bin liraya ulaşan promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

GARANTİ BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİNİ NASIL ALABİLİRİM?

2022 yılının sonuna geldiğimiz şu günlerde Garanti Bankası emekli promosyon tutarlarını güncelledi. SSK ve Bağ-Kur emeklisi olan vatandaşlar Sosyal Güvenlik Kurumu müdürlükleri veya e-devlet sistemi üzerinden alacakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi ile veya Emekli Sandığı’ndan alınan emeklilik dilekçesi ile Garanti Bankası'nda başvuru yapması gerekli. Yine verilen bilgilere göre, emekli olacak vatandaşların gerekli belgeler ile Garanti Bankası'na başvurması halinde ödemelerden faydalanacağı bildiriliyor. 

Garanti BBVA milyonlarca emekliyi ilgilendiren en yeni kampanyasını az önce duyurdu. Bunu yapanın cebine tam 6 bin TL koyacak... Kimliğini kapan koşuyor...

GARANTİ BANKASI PROMOSYON BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Garanti Bankası promosyon ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yeni emekli olacak kişilerin e-devlet sistemi üzerinden veya SGK müdürlüklerinden alınan Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesini ya da Emekli Sandığı'ndan emekli olacak kişilerin çalıştığı kurumdan alacakları emeklilik başvuru belgesini Garanti Bankası'na teslim etmesi gerektiğini belirtti.

Yine Garanti tarafından yapılan açıklamada başka banka üzerinden maaş alan kişiler ise Garanti Bankası müşterisi olmak için başvuru yapmasının gerektiği belirtildi. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, mobil uygulama üzerinden temsilciliğe gitmeye gerek kalmadan kolayca Garanti Bankası müşterisi olabilirsiniz.

Ayrıca yine Garanti tarafından yapılan açıklamada Başka bir banka ya da PTT üzerinden emekli maaş alan ve maaş doldurması olmayan müşteriler mobil uygulamaya da müşteri iletişim merkezi aracılığıyla Garanti Bankası'na emekli maaşlarını taşıma hakkına sahip. Maaş taşıma işleminden sonra promosyon ödemelerinden yararlanabilirsiniz.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, emekliler kendilerine yakın Garanti şubesine kimlikleri ile beraber giderek banka değişikliği yapabiliyor. Bunun dışında e-devlet sistemi üzerinden gerekli adımları takip ederek kolaylıkla banka değişikliğini de gerçekleştirebilirsiniz. E-devlet sistemine Garanti Bankası internet işlemler üzerinden veya PTT'den alınan şifre ile giriş yapılabiliyor. 

Altının geleceği rakamlar peş peşe duyuruldu! Tek tek açıklanan bu rakamları duyanlar mıh gibi çakıldı!

Emekli maaşı hesaplamaları tepetaklak oldu! Tek tek açıklanan 1 Ocak 2023 emekli maaşını duyanın ağzı kulaklarına vardı

Doları olan herkesi buz kestirecek haber az önce geldi! Dolar o tarihte resmen yerle bir olacak! Hemen bir bakın!