30 / 06 / 2024

Garanti BBVA faizsiz kredi dağıtıyor! Duyanlar koşa koşa şubelere gidiyor!

Garanti BBVA faizsiz kredi dağıtıyor! Duyanlar koşa koşa şubelere gidiyor!

Bankalar yeni müşterilerine özel faizsiz kredi olanağı sağlıyor. 2023 yılı itibarıyla Garanti BBVA’dan yeni müşteri olanlara uygulanacak kredi ve taksitli avans kampanyası duyuruldu. İşte detaylar...



GARANTİ BBVA 10 BİN LİRA FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASI

Garanti BBVA Mobil'den şubeye gitmeden müşteri olan vatandaşlar, bireysel kredi kartı başvurusu yapıp, başvurusu onaylandıktan sonra 10.000 liraya varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans'tan 6 ay taksitle yararlanabilecek.

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil'i indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımından ilerleyerek ilk kez Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayan insanlar kredi kartı başvuruları onaylandığında yararlanabilecek.

Garanti BBVA faizsiz kredi dağıtıyor! Duyanlar koşa koşa şubelere gidiyor!

10 BİN TÜRK LİRASI FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Garanti BBVA faizsiz nakit avans kampanyası 31 Ocak 2023 tarihinde sona ermiş olacak. Kampanyadan Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olduktan sonra iki hafta içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan vatandaşlar, kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda faydalanabilecek.

Kampanya tanımı kredi kartı başvurusu onaylandıktan bir gün sonra yapılacak. Taksitli Nakit Avans kampanyasından yararlanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekiyor. Şifresi belirlenmemiş ve henüz kullanıma açılmamış kartlar bu kampanyadan yararlanamayacak.

Kampanya çerçevesinde kredi kartı 1 Ocak 2023– 31 Ocak 2023 tarihleri arasında açılan müşteriler 28 Şubat 2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanabilecek.

Kampanya çerçevesinde en fazla 10 bin Türk Lirası Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilecek. 10 bin Türk Lirası’ndan yüksek tutarlı veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan Taksitli Nakit Avans çekimlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacak.

Kredi notu düşük olup kredi çekemeyenlere şeytanın bile aklına gelmeyecek formül! Duyanlar inanmıyor!

“Utanmıyor musun bu fotoğrafı çekmeye?!” mesajıyla banka hesaplarınız boşalabilir! Aman dikkat! Canınız yanmasın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön