29 / 06 / 2024

Garanti BBVA Haziran 2024 yeni emekli paketini duyurdu! Garanti emekli promosyonu ne kadar Haziran 2024?

Garanti BBVA Haziran 2024 yeni emekli paketini duyurdu! Garanti emekli promosyonu ne kadar Haziran 2024?

Pek çok emekli promosyon rakamları ile ilgili detayları araştırıyor. Emekliler tarafından en çok merak edilen ve araştırılan bankalar arasında da Garanti BBVA yer alıyor. Peki Garanti Haziran 2024 için ne kadar promosyon veriyor? 



Hem özel bankalar hem de kamu bankalarının emekli vatandaşlara verdiği maaş promosyonları pek çok kişi tarafından da araştırılıyor. 

En çok hangi bankanın promosyon ödemesi verdiği merak edilirken, Garanti BBVA da en çok araştırılan bankalar arasında yer alıyor. 

Paylaşılan detaylara göre kamu bankalarında emekli promosyon ödemeleri 8 bin lira ile 12 bin lira arasında değişirken, özel bankalar da bu rakam daha da fazla oluyor. 

Emeklilerin bankalar tarafından hesaplara yatırılan promosyon ödemelerini alabilmeleri için maaşlarını faydalanmak istedikleri bankaya taşımaları gerekiyor. Eğer maaş aldıkları bankadan promosyon almak istiyorlarsa, yalnızca başvuru yapmaları yeterli oluyor. 

Garanti BBVA Haziran 2024 yeni emekli paketini duyurdu! Garanti emekli promosyonu ne kadar Haziran 2024?


GARANTİ BBVA EMEKLİ PAKETİ HAZİRAN 2024 


Garanti BBVA emekli promosyonu başvuruları 30 Haziran 2024 tarihine kadar alınacak. Verilen bilgilere göre SSK veya Bağ-Kur’dan yeni emekli olacakların SGK müdürlüklerine giderek ya da e-Devlet üzerinden ulaşabilecekleri Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde, Emekli Sandığı’ndan emekli olacakların da çalıştıkları şirkete verecekleri emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçmeleri gerekli.

Maaşını başka bankadan taşımak isteyen ve Garanti BBVA müşterisi olmayanlar da Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye bile gitmeden müşteri olabiliyor akabinde de emekli aylığını taşıyarak promosyon alma hakkına sahip oluyor.

Eğer Garanti BBVA müşterisiyseniz ve emekli maaşınızı PTT ya da başka bir banka aracılığıyla alıyorsanız  Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği başvurusu yapabilirsiniz.


GARANTİ EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Emekli maaşlarını Garanti BBVA'dan alanlara 15 bin Türk Lirası'na ulaşan nakit promosyon imkanı sunuluyor. 

Maaşı 10 bin Türk Lirası'na kadar olan emeklilere 6 bin 250 bin Türk Lirası, 10 bin Türk Lirası – 15 bin Türk Lirası arasında olan emeklilere 10 bin Türk Lirası, 15 bin Türk Lirası – 20 bin Türk Lirası arasında olan emeklilere 12 bin 500 Türk Lirası, 20 bin Türk Lirası ve üstünde olan emeklilere 15 bin Türk Lirası promosyon ödeniyor. 

 

Deprem fırsatçıları: TOKİ'nin yaptığı konutları depremzedelere kiralıyorlar!

Dr. Ahmet Büyükduman kira değişimleri ve TÜFE enflasyonunu paylaşarak sordu: Hangisi daha gerçekçi?

İNDER'in yeni Başkanı Engin Keçeli oldu!


Geri Dön