10 / 10 / 2024

Garanti BBVA hem son tarihi hem de Ekim 2024 emekli promosyonunu resmen açıkladı!

Garanti BBVA hem son tarihi hem de Ekim 2024 emekli promosyonunu resmen açıkladı!

Zamlı maaş ödemelerini geçtiğimiz aylarda alan emekliler bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalar yaparken, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Garanti BBVA’dan da Ekim açıklaması geldi.




Milyonlarca emeklinin maaşlarına geçtiğimiz Temmuz ayında zam yapılmıştı. Merakla beklenen zamlı maaşların hesaplara yatırılmasından sonra en çok araştırılan konulardan biri de promosyon ödemeleri oldu.

Zamlı maaşların hesaplar yatırılmasının ardından hem özel bankalar hem de kamu bankaları promosyon ödemelerini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Emekli vatandaşların yüzünü güldüren söz konusu bu promosyon ödemelerini alabilmek için maaşların o banka üzerinden almaları gerekiyor.

Emeklilerin seçmiş olduğu bankaya '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdünü vermesinin ardından o kişinin hesabına promosyon ödemesi de yatırılıyor. Zamlı maaşların yatırılmasından sonra promosyon ödemeleri en çok merak edilen bankalar ardında Garanti BBVA yer alırken, banka da promosyon için 31 Ekim 2024 uyarısı yaparak rakamları açıkladı. 

Garanti BBVA hem son tarihi hem de Ekim 2024 emekli promosyonunu resmen açıkladı!

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU DETAYLARI

1 Ekim - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olacak olan Garanti BBVA promosyon başvuruları şubeye gitmeden, Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olunduktan sonra yapılıyor.  Garanti BBVA’nın verdiği bilgilere SSK ya da Bağ-Kur’dan emekli olacaksanız SGK müdürlüklerine giderek veya  e-Devlet üzerinden ulaşabileceğiniz Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde, Emekli Sandığı’ndan emekli olacaksanız çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçmeleri ve maaşlarını bankadan almaları gerekiyor.

Müşteri olmayanlar da mobil uygulama üzerinden şubeye gitmeden müşteri olabilirken; müşteri olup maaş taşımak isteyen emekliler de işlemlerini Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden yapabiliyor.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONLARI EKİM 2024

Garanti BBVA emekli promosyon Ekim 2024 kapsamındam maaşı 10 bin TL’ye kadar olan emeklilere 6 bin 250 lira promosyon ödemesi, 10 bin lira – 15 bin lira arasında olan emeklilere 10 bin lira promosyon ödemesi,  15 bin lira – 20 bin lira arasında olan emeklilere 12 bin 500 lira promosyon ödemesi ve 20 bin TL ve üstünde olan emeklilere 15 bin Türk Lirası promosyon ödemesi yapılıyor.

Motorine bugün zam geldi, fiyatlar değişti! Yarın da benzine zam geliyor! İşte son dakika çifte zamlı fiyatlar...

Kentsel dönüşüm konut tesliminde metrekaresine göre KDV hesaplaması! 

TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi meclis gündeminde!


Geri Dön