15 / 05 / 2024

Garanti BBVA kampanya tahtına oturdu! Bir işleme 10.000 TL nakit para verecek! Sağdan soldan para arayanlar dikkat!

Garanti BBVA kampanya tahtına oturdu! Bir işleme 10.000 TL nakit para verecek! Sağdan soldan para arayanlar dikkat!

Garanti Bankası, gerekli şartları sağlayan müşterilerine 10.000 TL faizsiz kredi seçeneği sunuyor detaylar haberimizde !!



 Banka ayrıca 100.000 TL kredi kampanyası da sunmaktadır. Bu kampanya, 24 ay vadeli 100.000 TL kredi seçeneği sunmaktadır ve başvurular banka şubeleri veya internet sitesi aracılığıyla yapılabilmektedir. Bu kredi seçeneği, sigortalı olarak çalışan kişiler için 3 ay açık kalmış maaş koşulu ile sunuluyor ve emekli olan vatandaşlar ise emekli aylıklarını Garanti Bankası'na devrettikten sonra maaş müşterisi olarak 100.000 TL'ye kadar nakit kredi onayı alabiliyorlar. 

Garanti Bankası, kredi başvurusu yapılır yapılmaz 1 gün içerisinde hesabınıza aktarılıyor ve uygun faiz oranlarıyla kullanmak mümkün. Bu avantajlı kredi seçeneklerin'den dolayı çoğu kişi Garanti Bankası'nın kredi kampanyalarından yararlanmaktadır. Popüler bir kampanya olup birçok kişi tarafından önerilmektedir.

Garanti BBVA kampanya tahtına oturdu! Bir işleme 10.000 TL nakit para verecek! Sağdan soldan para arayanlar dikkat!

Garanti Bankası'nın sunmuş olduğu faizsiz kredi seçenekleri, vatandaşların ekonomik koşulların kötüleşmesi nedeniyle nakit para ihtiyacı olan kişiler için cazip seçenekler sunuyor. Bu seçenekler arasında 10.000 TL faizsiz kredi seçeneği, Garanti Cep uygulaması üzerinden yapılan bireysel kredi başvurularına 1000 TL bonus imkanı, 100.000 TL kredi kampanyası ve 24 ay vadeli kredi seçenekleri yer alıyor. Bu kredi seçenekleri, sigortalı olarak çalışan kişiler için maaş koşulu ile sunuluyor ve emekli olan vatandaşlar ise emekli aylıklarını Garanti Bankası'na devrettikten sonra maaş müşterisi olarak 100.000 TL'ye kadar nakit kredi onayı alabiliyorlar.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön