Kent Haberleri

Garanti BBVA kartı olanlar acilen baksın! Kişi başı 1.000 TL tanımlanacak! 31 Mart'a kadar vaktiniz var!

Mart ayında gelen Garanti BBVA, mevcut kampanyalarını güncellediğini, kampanya kategorisine yeni fırsatlar eklediğini ve mevcut müşterilerine özel kampanyalar düzenlediğini duyurdu. Çok konuşulan Garanti BBVA yeni kart kampanyasının detayları için tıklayın... Mevcut müşterileri kazanırken müşteri tabanını büyütmeyi hedefleyen özel banka, Mart ayı kart kampanyasının detaylarını paylaştı

Mevcut müşterilerine avantajlı kampanyalar düzenlemeye devam eden Garanti BBVA, Mart ayı başında kampanya listesine bir yenisini ekledi. Mevcut müşterileri kazanırken müşteri tabanını büyütmeyi hedefleyen özel banka, Mart ayı kart kampanyasının detaylarını paylaştı.

İnternet sitesinde yeni kart kampanyasını duyuran özel banka Garanti BBVA, kampanyanın Paracard veya Bonus Card kullanıcılarına yönelik olduğunu söyledi. Banka, ilgili promosyonun 31 Mart'a kadar geçerli olduğunu belirterek detay verdi.

Garanti BBVA kartı olanlar acilen baksın! Kişi başı 1.000 TL tanımlanacak! 31 Mart'a kadar vaktiniz var!.. Çok konuşulan Garanti BBVA yeni kart kampanyasının detayları için tıklayın...

YAKININI DAVET EDEN KAZANACAK!

Her kesimden vatandaşa yönelik çeşitli kampanyalar düzenleyerek vatandaşlara bütçe desteği sağlamayı hedefleyen Garanti BBVA, Mart ayı kart kampanyasını duyurdu. Banka, yeni kampanya kapsamında sadece mevcut müşterilerine fayda sağlayacağını belirterek, kampanyanın detaylarını paylaştı.

Garanti BBVA, yeni kart kampanyasının davetiye kampanyası olarak da adlandırılabileceğini, davetiye başına 250 TL, yakınlarını Garanti BBVA'ya davet eden mevcut müşterilere toplam 1000 TL bonus hediye ettiğini duyurdu. Banka, davetlilerin ilk kez Garanti BBVA müşterisi olabilmeleri için gerekli şartları yerine getirmeleri gerektiğini vurguladı.

GARANTİ BBVA’NIN DAVET KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

 Garanti BBVA'nın 1000 TL'lik bonus hediye ettiği yeni kart kampanyasından yararlanmak isteyen mevcut müşteriler, kampanya başvurusu detaylarını araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren Garanti BBVA, yeni kampanyadan nasıl yararlanılacağına dair detayları paylaştı.

Düzenlemiş olduğu yeni davet kapmayasından yararlanmak isteyen mevcut müşterilerinin bankanın mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra “Profil ve Ayarlar- Arkadaşını Davet Et” ekranlarını takip ederek bir kod almaları gerektiğini belirtti. Banka, edinilen kodu yakını ile paylaşan, onun bankanın mobil uygulaması aracılığı ile Garanti BBVA müşterisi olma sürecini tamamlamasını sağlayan herkese davet edilen kişi başına 250 TL, toplamda bin TL tutarında Bonus hediyesi verecektir.

Servetlerini duyanın aklı başından uçtu! Bu kadar paranın çeyreğini bile bir arada görmedik!
SON DAKİKA...Naci Görür'den Türkiye'ye kritik uyarı: 7.4 büyüklüğünde deprem ihtimali! Hemen tıkla, sen de öğren!
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Deprem bekleyenler için acil uyarı! Büyük deprem hakkında son dakika! Hemen bakın!