27 / 04 / 2024

Garanti BBVA'dan 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi! Hemen hesaplara yatıyor!

Garanti BBVA'dan 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi! Hemen hesaplara yatıyor!

Garanti BBVA Mobil’den müşterisi olan herkese 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve 10.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. Toplamda 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyenlerin 13 Eylül'e kadar Garanti BBVA Mobil’i indirip “



Bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Garanti BBVA, müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımından ilerleyenler, 13 Eylül'e kadar bu kampanyadan yararlanma şansını yakalayabilirler.

Kampanya Detayları:

* Faizsiz Kredi: Kampanyaya katılanlar, Garanti BBVA Mobil'den müşteri olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapabilirler.

* Mobil ve İnternet Üzerinden Geçerlidir: %0 faizli kredi kampanyası, sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden yapılan kredi başvuruları için geçerlidir. Şubelerde yapılan başvurular kampanyaya dahil değildir.

* Kredi Başvuru Limiti: Başvurular Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden azami 10.000 TL ve 12 ay vade seçeneğiyle yapılabilir.

* Gerçek Kişiler ve Şahıs Firmaları İçin: %0 faizli kredi kampanyasından gerçek kişiler ve şahıs firmaları faydalanabilir. Kredi türleri bireysel ihtiyaç kredisi ve şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisi olarak belirlenmiştir.

* Taksitli Nakit Avans: Ayrıca, Garanti BBVA Mobil üzerinden bireysel kredi kartı başvurusu yaparak onay alan müşteriler, 10.000 TL'ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans'tan 6 ay taksitle faydalanabilirler.

Bu özel kampanyadan faydalanmak isteyenler için son tarih 13 Eylül'dür. Ayrıca, Garanti BBVA Mobil ile şubeye gitmeden müşteri olma fırsatı da sunuluyor. Kampanya kapsamındaki fırsatları kaçırmamak için Garanti BBVA Mobil'i hemen indirip başvurunuzu yapabilirsiniz.

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu bu özel kampanya ile ihtiyaçlarına uygun finansman imkanları sunmayı sürdürüyor. 

Daha fazla bilgi ve başvuru için: https://www.garantibbva.com.tr

 

Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları 500 bin euro para ödülü

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Malatya'da yeni deprem

Yumurtada indirim! Fiyatı 44 TL'ye düştü

 


Geri Dön