Kent Haberleri

Garanti BBVA'dan bomba MTV kampanyası! Bu tarihi kaçırırsanız üzülürsünüz! 

Kampanyaları ile meşhur Garanti Bankası 2023'te yine müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) ödemesi olan vatandaşlar için 1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında ücretsiz 3 taksit! imkanı sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.com

MTV ödemesi nereden yapılır? MTV taksitlendirme işlemi nasıl yapılır?

Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı, garantibbva.com.tr, BonusFlaş, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi,  Garanti BBVA ATM’leri ve gib.gov.tr’den yapılan tüm MTV ödemelerine ücretsiz 3 taksit, gib.gov.tr'den GarantiPay ile yapılan ödemelerde ise ücret alınmadan 4 taksit imkanı vardır.

 

MTV ödemesi nasıl yapılır?

Garanti BBVA Mobil: İşlemler > Ödemeler > Vergi Ödemeleri > Motorlu Taşıtlar Vergisi
Garanti BBVA İnternet: Ödeme > Vergi Ödemeleri > Motorlu Taşıt Vergisi

BonusFlaş: Ödemeler > Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme

Kampanya Detayları:

Kampanya 1 -31 Ocak 2023 tarihleri arasında uygulanır. BonusFlaş, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı, garantibbva.com.tr, Garanti BBVA ATM'lerinden, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi, gib.gov.tr’den yapılan  Bütün Motorlu Taşıtlar Vergisi bedellerine ücret alınmadan 3 taksit imkanı vardır.
Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi üzerinden ivd.gib.gov.tr’de ödeme imkanlarından, Mobil Ödeme içinde GarantiPay tercih edilip kart bilgilerine ihtiyaç olmadan yapılan ödemelere  bedava 4 taksit, ödeme seçeneklerinden kredi kartı seçilip kart bilgileri yazılarak yapılan ödemelere ücretsiz 3 taksit avantajı sunulacaktır.

 

Gib.gov.tr’den GarantiPay’le 4 taksit imkanı ile Ödeme Nasıl Yapılır?

 ivd.gib.gov.tr ’de borcunuzu sorgulamanın akabinde ödeme seçeneklerinden, Mobil Ödeme içindeki GarantiPay’i seçin Telefon numaranızı ya da TCKN’nizi yazıp, telefonunuza gelen mesajı açın (eğer bildirimleriniz kapalıysa BonusFlaş Ödemeler menüsündeki GarantiPay ile Ödeme adımında onayınız bekleyen işlemlerinizi görebilirsiniz) Ödeme yapacağınız kartınızı onayladıktan sonra Garanti BBVA Dijital Parolanız ile giriş yapın.
GarantiPay’le 4 taksit imkanından faydalanmak için Garanti BBVA Dijital şifreniz ile işleme “Peşin” onay vermenizin akabinde yapılan işlem otomatik olarak 4 taksite ayrılacaktır. 

İmkandan Garanti BBVA Bonus’lar, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express,  Bonus Business, Dragon Bonus Business, Bonus Business American Express, Shop&Fly Business, Shop&Fly Business American Express, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business  American Express, Filo Card, EASY, American Express Business kart malikleri faydalanabilir.

BonusFlaş’ta Ödemeler menüsünde bulunan MTV Ödeme aşamasından plaka bilgilerini yazarak, seçeceğiniz kart ile taksit seçiminizi de girdikten sonra paranızı hızlı ve güvenli bir şekilde
 yapabilirsiniz.,

Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’de, Mobil ödeme tercihlerinden GarantiPay seçilerek ödeme yapıldığında BonusFlaş’a iletilen işleme ait gelen mesajı tasdik ederek ya da “Ödemeler” menüsünden GarantiPay ile Ödeme aşamasında bekleyen işleminizi onaylayarak kart bilgilerini yazmaya gerek 
kalmadan basitçe para ödemeden 4 taksit ile ödeme yapabilirsiniz.

 BonusFlaş ve GarantiPay üzerinden ödeme sadece şahıs firması sahibi müşterilerin Ticari Kartları için uygulanır. BonusFlaş, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Bankacalığı, garantibbva.com.tr, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi ve Garanti BBVA ATM’lerinden yapılan ödemelerde tek ödeme ve 3 taksit seçenekleri vardır.

Kampanyaya ekspres limit dahil değildir.

Kampanyaya Moto işlemler dahil değildir.

MTV taksitlendirme işlemi ödeme yapıldıktan bir gün sonra otomatik olarak olur.

İşlemin yapıldığı tarihle ekstre kesim tarihi aynı ise bu imkandan faydalanılmaz.

Garanti BBVA’nın kampanyayı herhangi bir vakitte bitirme hakkı ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. Bu durumda katılımcılar hiçbir hak iddia etmeyeceklerini kabul eder.

Kampanyaya FastPay ile yapılan işlemler dahil değildir.

KAMPANYA AYRINTILARI İÇİN: www.garantibbva.com.tr

Resmi Gazete'de yayımlandı! SGK çalışanlarına müjde

TÜİK son rakamları açıkladı! Türkiye'de işsiz sayısı çoğaldı mı?

Yok böyle promosyon! Kamu çalışanları Memur ve emekliler bayram ediyor! 45 bin TL promosyon ile rekor kırdı