07 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan dev kampanya! 31 Ekim'e kadar herkes faydalanacak!

Garanti BBVA'dan dev kampanya! 31 Ekim'e kadar herkes faydalanacak!

Garanti BBVA’dan herkesi sevindirecek bir kampanya haberi geldi. Banka şimdi mobil uygulaması üzerinden müşterisi olanlara çok cazip bir teklif sunuyor. Peki, kampanyanın detayları nelerdir?



Garanti BBVA dan dev kampanya! 31 Ekim e kadar herkes faydalanacak!

Türkiye’nin yenilikçi bankası Garanti BBVA, şimdi mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olanları çok sevindirecek bir kampanya başlattı.

Bankanın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, banka Mobil'den müşteri olanlara, 5.000 TL’ye varan yüzde sıfır faizli ve masrafsız taksitli nakit avans imkanı sunuyor.

Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden banka müşterisi olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 5.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 6 ay taksitle yararlanın.

Açıklanan bu yeni kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayan müşterilerimiz kredi kartı başvuruları onaylandığında faydalanabilir.

İŞTE KAMPANYANIN DETAYLARI

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, kampanya 1 Ekim – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Bu kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kişiler kampanyadan faydalanamaz.

Bankanın açıkladığı bu kampanyadan Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının açılması durumunda faydalanabilecektir.

Taksitli nakit avans kampanyası sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden tamamlanacak kredi kartı başvuruları için geçerlidir.

Kampanyanın tanımı kredi kartı başvurusu onaylandıktan bir gün sonra yapılacaktır.

3 maaş birden alabilirsiniz! Bu kriterlere dikkat! Kimler faydalanabilir?

İlk kez ING’li olanlar kazanacak! 15 Kasım’a kadar başvuranlar bu şansı yakalıyor!

Mirasçılık belgesi nedir? Mirasçılık belgesi nereden alınır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön