30 / 04 / 2024

Garanti BBVA’dan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar herkes başvurabilir!

Garanti BBVA’dan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar herkes başvurabilir!

Garanti BBVA ve Hepsiburada yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan bu yeni fırsatlar ile esnaf ve KOBİ’ler’e sunulan özel avantajlarla işlerinizi dijitalde büyütebilirsiniz. İşte detaylar…



Emekli maaş promosyonları ile adından sıkça söz ettiren Garanti BBVA,  yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

 Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamayla Hepsiburada satıcıları, avantajlı fiyatlarla kredi, avantajlı POS komisyon oranı, aidatsız Bonus Business kredi kartı ve 250 TL bonus, masrafsız para transferi ve %0 faizli avans hesap fırsatlarından yararlanabilecek.

İşte Garanti BBVA’nın yeni kampanyasının detayları…


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön