17 / 05 / 2024

Garanti BBVA’dan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar herkes başvurabilir!

Garanti BBVA’dan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar herkes başvurabilir!

Garanti BBVA ve Hepsiburada yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan bu yeni fırsatlar ile esnaf ve KOBİ’ler’e sunulan özel avantajlarla işlerinizi dijitalde büyütebilirsiniz. İşte detaylar…



Garanti BBVA’dan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar herkes başvurabilir!

KAMPANYA DETAYLARI

Garanti BBVA Mobil veya İnternet üzerinden yapılacak olan başvurularda tahsis edilecek kredi tutarının üst limiti 100.000 TL olarak belirlenmiştir.

 Garanti BBVA Mobil veya İnternet üzerinden yalnızca şahıs firması müşterileri başvuru yapabilecektir.

Tüzel firma müşterileri kredi başvurularını sadece Garanti BBVA şubesi aracılığı ile yapabilirler.

Şubelerden yapılacak olan başvurularda tahsis edilecek kredi tutarının üst limiti ise 300.000 TL'dir.

Şubelerden yapılacak olan başvurularda promosyon kod kullanımı geçerli sayılmaz.

Şubeden başvuru yapacak olan firmaların başvuru esnasında Hepsiburada mobil uygulaması satıcı platformu sayfasında bulunan şirket unvanı bilgisini göstererek Hepsiburada satıcısı olduklarını ispatlamaları beklenmektedir.

Verilecek olan kredilerde vade üst sınırı 6 aydır.

Bu kampanya Bankanın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez .

Faiz oranları, ücretler ve talep edilen kredi tutarı piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir. Bankamız faiz oranını, ücret tutarlarını, vadeyi, kampanya tarihlerini ve şartlarını değiştirme ve kampanyadan yararlandırma hakkını saklı tutar.

Garanti BBVA’dan açıklanan bilgiye göre, kampanya bitiş tarihi 31 Ekim 2022’dir.

12 ay vadeli %1,59 faiz oranlı 50.000 TL ana para tutarlı kredi için örnek ödeme planı 5.324 TL faizli ve 266 TL vergili ve 60.223 TL geri ödeme tutarlıdır. Örnekte hesaplanan Kredinin yıllık maliyeti %22,29’dur. Kredinin tahsis ücreti 577 TL’dir.

Yıllık maliyet oranı olarak ifade edilen oran efektif yıllık faiz oranı olup, hesaplamasına sigorta primi dahil edilmemiştir. Kredinin toplam maliyeti kredi taksitlerinin toplamı ve tahsis ücretini içermektedir. Taksit tutarları ve ödeme planı, aylık eşit taksitli Kredi seçeneğine göre hesaplanmıştır. Sigorta primi; kredi tutarı, vadesi ve müşteri özelinde değişiklik gösterebilir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.garantibbva.com.tr/

Erdoğan’dan son dakika müjdesi! Esnafa kredi destek paketini açıkladı

İflas eden Onur Air’in uçağı satışa çıktı! İşte fiyatı!

Sevkiyat korkusu buğday fiyatlarını vurdu! Buğday fiyatları yükseldi!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön