28 / 04 / 2024

İflas eden Onur Air’in uçağı satışa çıktı! İşte fiyatı!

İflas eden Onur Air’in uçağı satışa çıktı! İşte fiyatı!

Borçlarını ödeyemediği için iflas eden Onur Air’in A321 modelindeki yolcu uçağı 80 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.



Onur Air’e ait TC-OEA kuyruk tescilli Airbus A321 modelindeki yolcu uçağı satışa çıktı. Borçlarını ödeyemediği için el konulan Onur Air’e ait uçak, İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından internet üzerinden satışa sunuldu.

Uçağın ilk açık artırması 26 Ekim 2022 tarihinde saat 11.40-11.45 arasında Yenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:10 Pendik, İstanbul adresinde gerçekleştirilecek. Uçağın satılamaması durumunda 27 Ekim 2022 tarihinde yine aynı yer ve saatte ikinci arttırma yapılacak.

Uçağın satış fiyatının ise 80 milyon TL olduğu öğrenildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön