17 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan son dakika müjdesi! 1.000 TL para verilecek!

Garanti BBVA'dan son dakika müjdesi! 1.000 TL para verilecek!

Garanti Bankası'ndan son dakika müjdesi... Banka 31 Temmuz 2023'e kadar başvurana 1.000 TL para verilecek... Hemen buraya bakın...



Kampanya kapsamında, davet eden müşterilerin Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olması gerekmektedir. Bu kartlardan herhangi birine sahip olmayan müşteriler, başvuru yaparak kart sahibi olduktan sonra kampanyaya katılabileceklerdir.

Bonuslar, kampanya süresi ve katılım koşullarına göre farklı tarihlerde müşterilerin hesaplarına yüklenecektir. Kazanılan bonuslar, 30 Haziran, 31 Temmuz ve 31 Ağustos tarihlerine kadar müşterilerin hesaplarına aktarılacaktır.

 Garanti BBVA dan son dakika müjdesi! 1.000 TL para verilecek!

Garanti BBVA, kampanya koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge talebinde bulunma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır.

Yakınlarını Garanti BBVA Mobil'e davet ederek hem davet eden müşteri hem de davet edilen müşteri, bu kampanya sayesinde 1.000 TL'ye varan bonus kazanma şansına sahip olacaklar. Bu avantajlı kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden davet kodlarını oluşturabilir ve yakınlarıyla paylaşabilirler.

İş Bankası emekli promosyonunda yarışı kızdırdı! Geriden koşup öne geçti!
SONDAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman oldu? Az önce deprem mi oldu? 10 Temmuz 2023 güncel depremler!
Altında kıyamet koptu kopacak! Gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 10 Temmuz 2023 altın fiyatları!

Geri Dön