14 / 05 / 2024

Garanti BBWA müşterilerine önemli çağrı! 1.000 TL hesaplara yatırılacak!

Garanti BBWA müşterilerine önemli çağrı! 1.000 TL hesaplara yatırılacak!

Müşterilerini sevindirmek ve yeni müşteri kazanmak için peş peşe kampanya açıklaması yapan Garanti BBWA, yeni bir kampanya duyurusu daha yaptı. Garanti BBWA, kampanya kapsamında bin TL’nin hesaplara yatırılacağını duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyadan 8 Mayıs 2023-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” kısmından ilerleyerek ilk kez Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilir.

  • 8 Mayıs 2023 – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulaması aracılığıyla ilk kez Garanti BBVA’lı olan bireysel müşterilerimiz www.n11.com, m.n11.com internet sitesinden veya n11 mobil uygulamasında geçerli, bin lira ve üzeri alışverişlerinde yüzde 30 indirim kazanacaktır.

  • Kazanılabilecek en fazla indirim tutarı 500 TL olarak belirlenmiştir.

  • Garanti BBWA müşterileri indirim koduna, Garanti BBVA Mobil uygulaması veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndaki “Kampanyalar” kısmından ulaşabileceklerdir. Kupon kodları üç gün içerisinde müşteriler ile söz konusu alandan paylaşılacaktır. Kampanyalar alanına erişmek amacıyla; mobil uygulamada yer alan önce “çan” ikonuna, sonrasında sağ üstteki “hediye paketi” ikonuna tıklayarak ulaşılmaktadır.

Garanti BBWA müşterilerine önemli çağrı! 1.000 TL hesaplara yatırılacak!

  • Kişiye özel üretilen indirim kodları, en geç 30 Haziran 2023 tarihinde saat 23:59’a kadar kullanılabilir. Bu tarihe kadar kullanımı gerçekleşmeyen kodlar geçerliliğini yitirecektir.

  • İndirim kodları para ile satılamaz. Aynı zamanda, paraya çevrilemez.

  • Müşterilere kupon kodunu gönderebilmemiz amacıyla KVKK izinlerinin olması gerekmektedir.

  • İndirim kampanyası, n11’de müşterinin hesabında tanımlı çeşitli kampanyalar ile bir araya getirilemez.

  • Söz konusu kampanya dönemi içinde bir müşteri maksimum 1 indirim kodu kazanabilir.

  • Kampanya kapsamında kazanılan kupon kodlarını n11’de tanımlamak için, "Ödeme Onayı" sayfasında yer alan "Kod Girişi" alanına veya Hesabım > Kuponlarım sayfasında yer alan "Yeni Kupon Gir" kutusuna yazılıp ilave edilmelidir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

İslam Memiş’ten flaş iddia! Seçimler ikinci tura kalırsa piyasalarda neler olacak?

TOKİ’den ‘uyarlanabilir konut’ müjdesi! Detaylar belli oldu

Geri Dön