06 / 05 / 2024

Garanti Koza 28-29 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'ndeydi!

Garanti Koza 28-29 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'ndeydi!

Garanti Koza 28-29 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen bir fuara katıldı



Türk inşaat sektörünün köklü şirketlerinden Garanti Koza, 'Kentsel Kalite için Diyalog' sloganı ile 28-29 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. “Büyük Ölçekli Projeler” ana teması ile konut sektörü, ofis piyasası, alternatif yatırım ve İstanbul’da kentsel dönüşüm konularının masaya yatırıldığı fuarda Garanti Koza standı ve deneyimli kadrosu ile yer aldı.

Gayrimenkul sektörünün gelişiminin ve kentsel dönüşüm konularının tartışıldığı zirve ile ilgili açıklamalarda bulunan Garanti Koza Dış İlişkiler Koordinatörü Coşkun Erginer, 2012 yılında inşaat sektöründe bir önceki yıla oranla büyümenin sınırlı olacağını belirtirken, 2013 yılında ise; 2B, mütekabiliyet ve kentsel dönüşüm konuları nedeniyle hızlı bir büyümenin olacağını öngördüklerini belirtti. Erginer, “Yasalaşmak üzere olan kentsel dönüşüm ile kentteki sağlıksız alanlardan, kaçak yapılardan ve depreme dayanıksız binalardan kurtulup, yerine yaşanılabilir mekanlar inşaa edebileceğiz. Kentsel dönüşüm konusunu sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Sektörel buluşmalara katılmaya devam edeceğiz…
Tüm etkinlikleri sektörel bir buluşma noktası olarak gördüklerini belirten Erginer, sektörel buluşmalara katılmaya devam edeceklerini söyledi.

Garanti Koza hakkında:
Garanti Koza, 1948'de kuruluşundan bu yana, üstün kalite anlayışı çerçevesinde tamamladığı önemli projelerle haklı bir ün kazanmış, güçlü bir inşaat firmasıdır. Barajlardan HES'lere, sulama projelerinden diğer alt yapı tesislerine, havalimanlarından metro ve karayollarına kadar farklı alanlarda inşaat projelerine imza atan Garanti Koza’nın yüksek teknoloji içeren endüstriyel tesisler, çok katlı iş ve ticaret, turizm, konut, hastane, marina, kentsel ve kent dışı geliştirme projelerinin yanı sıra ihtisas gerektiren tarihi renovasyon projeleri de bulunmaktadır. Garanti Koza, 2004 yılından itibaren sahip olduğu taahhüt deneyimlerini gayrimenkul geliştirme alanında değerlendirerek yeni araziler geliştirmek ve konut sektöründe büyümek hedefiyle yoluna devam etmektedir.


Geri Dön