02 / 05 / 2024

Garanti Koza, İstanbulspor Basketbol Kulübü'ne sponsor oldu!

Garanti Koza, İstanbulspor Basketbol Kulübü'ne sponsor oldu!

Garanti Kozanın ENKA Spor Kulübü ile ortak girişimi Club Istanbul@Enka Uluslararası Tenis Akademisiyle işbirliğinden sonra, kökleri İstanbul Erkek Lisesine dayanan İstanbulspor Basketbol Spor Kulübüne sponsor oldu



 

5+5 yıllık anlaşmayla sağlanan işbirliğinde hedef Garanti Koza İstanbulsporun üç yıl içinde Türkiye I. Basketbol Liginde, beş yıl içinde ise Avrupa I. Basketbol Liginde oynaması.

Uluslararası standartlarda tenis eğitimi veren Club Istanbul@Enka Uluslararası Tenis Akademisinden sonra, Garanti Koza bu kez de basketbola el attı. Türkiyeyi dünya tenisinin parlayan yıldızı yapma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Club Istanbul @ENKA ile işbirliğinden sonra basketbolda da ilerliyor. Renklerini İstanbul Erkek Lisesinden alan İstanbulspor Kulübü, bundan sonra Garanti Koza İstanbulspor Basketbol Spor Kulübü olarak faaliyet gösterecek.

Hedef, üç yılda I. Basketbol Ligi, beş yılda Avrupa Basketbol Ligi

Kurulduğu 1926 yılından bu yana faaliyetlerinde sponsor kabul etmeyen klüp, ilk kez Garanti Kozanın sponsorluğuna evet dedi. Ganim Talay, headcoachluğunda antrenman yapacak olan takımda geleceğin favori yıldızlarının yetişeceği öngörülüyor. Günümüzde II. Basketbol Liginde oynayan takımın hedefi üç yılda I. Basketbol Ligi, beş yılda ise Avrupa Basketbol Ligi.

Headcoach Ganim Talay, Takımdan çok ümitliyim. Yetenekli ve pırıl pırıl bir gençlik geliyor. Garanti Koza gibi dev bir inşaat şirketinden destek alan kulüp çok daha hızlı yükselecek. Haftada 8, ayda 25 antrenman yapıyoruz. Takım üyeleri birbirinin kardeşi gibi, tam bir uyum içinde. Yalnızca motivasyona ihtiyaçları var; Garanti Koza da bunun için burada dedi.

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü İlkel ve İstanbulspor Kulübü Başkanı Saffet Molvalının katıldığı ve kulübün Garanti Koza İstanbulspor Basketbolspor Kulübü adını aldığı törende imzalar atılırken gelecekle ilgili hedefler de kondu. Törende, genç ve  yıldız takım altyapısının İstanbul Erkek Lisesinden gelmesine karşılık yeni ve farklı yıldızların transferlerinin düşünüldüğü vurgulandı.  Garanti Koza İstanbulspor Basketbol Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Şükrü İlkel, tüm basketbol liglerini izlemeye aldıklarını belirterek, Basketbol I. Ligi biter bitmez transferlere başlayacağız dedi.

Kadro  :

Forma: Adı ve Soyadı Boy Geldiği Kulüp

4 Yiğitcan Vardal 1.92 Olin Edirne

5 Erdem Caner 1.90 İstanbulspor

6 Admir Aziz Kan 1.90 T.E.D

7 Troy Barnies 2.01 Maine Ü.

8 Özcan Sürücü 2.01 Işık Spor

9 İlker Ozan Er 2.00 İstanbulspor

10 Gökberk Naldöven 1.93 T.E.D

11 Nasuhi Yağız Kaba 1.93 Beykoz

12 Onur Sonsırma 1.90 İstanbulspor

13 Emanuel Willis 2.06 Porto

14 Atalay Uysal 2.03 Maliye Milli Piyango

15 Serhat Güneş 2.06 Türk Telekom

Ralfi Mizrahi 1.92 Oyak Renault

Akın Bergansa 2.05 Beşiktaş

Head Coach : Ganim TALAY

Coach : Adem SALICI

Ass.Coach : Mete FELEK

İstatistik : Umutcan GÜNDAY

Menajer : Gökhan ÖZBA

Garanti Koza

Garanti Koza, 1948'de kuruluşundan bu yana, üstün kalite anlayışı çerçevesinde tamamladığı önemli projelerle haklı bir ün kazanmış, güçlü bir inşaat firmasıdır. Barajlardan HES'lere, sulama projelerinden diğer alt yapı tesislerine, havalimanlarından metro ve karayollarına kadar farklı alanlarda inşaat projelerine imza atan Garanti Kozanın yüksek teknoloji içeren endüstriyel tesisler, çok katlı iş ve ticaret, turizm, konut, hastane, marina, kentsel ve kent dışı geliştirme projelerinin yanı sıra ihtisas gerektiren tarihi renovasyon projeleri de bulunmaktadır. Garanti Koza, 2004 yılından itibaren sahip olduğu taahhüt deneyimlerini gayrimenkul geliştirme alanında değerlendirerek yeni araziler geliştirmek ve konut sektöründe büyümek hedefiyle yoluna devam etmektedir.

 


Geri Dön