27 / 04 / 2024

Garanti Mortgage web sitesini yeniledi!

Garanti Mortgage web sitesini yeniledi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin yeni web sitesiyle ev sahibi olmak daha da kolay...



Garanti Mortgage, yenilenen web sitesiyle ev sahibi olmak isteyen tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Mortgage süreçleri konusundaki tüm sorulara yanıt veren www.garantimortgage.com, interaktif içeriği ve kullanıcı dostu tasarımıyla tüketicilerin tüm ihtiyacını karşılıyor, şubeye gitmeden daha hızlı ve kolay kredi başvuru imkanı sunuyor.

 

www.garantimortgage.com üzerinde Türkiye’de ilk kez sunulan Online Teklif Modülü ile müşteriler web sitesi üzerinden teklif alabiliyor, ödeme planı ve şartlarına anında ulaşabiliyor. Otomatik Değerleme Modülü ise ev alım-satım yapacak müşterileri evlerinin tahmini değeri hakkında bilgilendiriyor. Ayrıca hesaplama araçları sayesinde tüketiciler; alabilecekleri kredi tutarı, aylık/yıllık maliyet oranları gibi hesaplamaları kolayca yapabiliyor ve farklı ürünleri birbirleriyle karşılaştırabiliyor. Mortgage süreçlerini keyifli bir şekilde anlatan video çalışması, uzmanların yer aldığı Mortgage TV, daha önce mortgage kullanan müşterilerin deneyimlerini paylaştığı Mutlu Mortgage Hikayeleri ve Evim İçin adındaki blog ile tüketiciler mortgage süreçleri hakkında derinlemesine bilgi sahibi oluyor.

 

Bir başucu kaynağı niteliği taşıyan Ev Alanların El Kitabı’yla ise müşteriler evlerini satın alma sürecinde neler yapmaları gerektiğini öğrenebiliyor, ayrıca Mortgage Uzmanları’na soru sorarak online destek alabiliyor.

 

Tüm bu içerik ve tasarım hazırlığı sürecinde kullanıcı testleri ve analizlerinin gerçekleştirildiği, kullanıcının tasarımın her aşamasına dahil olduğu Garanti Mortgage’ın yeni web sitesi; ev sahibi olmak isteyenlerin mortgage süreciyle ilgili, aradığı bilgiye en hızlı şekilde ulaşmasını sağlamak için hayata geçirildi.



Geri Dön