02 / 05 / 2024

Gate of Anatolia teslim tarihi!

Gate of Anatolia teslim tarihi!

Firma: ACK Group

Proje: Gate of Anatolia

Gate of Anatolia teslim tarihi, proje adresi, iletişim bilgileri gibi detayları haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz...




ACK Group tarafından yaşama geçirilen Gate of Anatolia projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlandırılıyor.  Gate of Anatolia  teslim tarihine haberimizin devamında yer vereceğiz.


Sancaktepe Gate of Anatolia 3. köprüye 1.200 metre, Üsküdar- Ümraniye- Sancaktepe metrosuna 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 18 kilometre, Avrupa'nın en büyük hastanesine 2,4 kilometre uzaklıkta 

yükseliyor.


Gate of Anatolia projesi 9 bloktan halinde toplam 420 adet konuttan meydana geliyor. Konutların 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Gate of Anatolia teslim tarihi 2015 yılı olarak planlandı.


Gate of Anatolia teslim tarihi!


Sancaktepe Gate of Anatolia'da bulunan kapalı otopark, çocuk oyun alanları, süs havuzlartı, bay/bayan yüzme havuzları, fitness center, sauna, Türk hamamı ve tenis kortu gibi sosyal olanaklar alıcılarını bekliyor. 


Gate of Anatolia teslim tarihi olarak 2015 yılı olduğu belirtildi. Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde konut fiyatları 119 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Gate of Anatolia Adresi: Merkez Mah. Erenler Cad. No:33 K:2 Köşk İş Merkezi Çekmeköy/İstanbul

Gate of Anatolia iletişim bilgileri:


Telefon: 0216 642 32 25

Web Adresi: www.gateofanatolia.com

Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön