05 / 07 / 2024

Gayrimenkul dünyasının yeni yüzü Lotusmark hizmete açıldı!

Gayrimenkul dünyasının yeni yüzü Lotusmark hizmete açıldı!

Gülşah Şahin ile Oğuz Özkurt ortaklığında kurulan ve sektöre yeni bir soluk getirecek olan Lotusmark Gayrimenkul, Bostanlı’da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.



“YÜZDE YÜZ YERLİ BİR FİRMA”

Sektörde kalıcı başarı hedeflediklerini dile getiren Lotusmark Gayrimenkul Kurucu Ortağı Gülşah Şahin, mesleğini çok severek ve aşkla yaptıklarını dile getirerek, rakiplerinin çok ama kendilerinin amaçlarının yüzde yüz yerli bir firma olmak, bunun yanında müşteri memnuniyeti, danışman memnuniyeti odaklı çalışmak olacağını kaydetti.

Sektördeki bazı alışkanlıkları değiştirerek zarar veren rekabetin olmadığı, sürekli ödüllerin, birincilerin, hedeflerin bu tarz kuralların da olmadığı daha esnek, kurumsal ama ülkemize yakışır bir sistem kurmak istediklerini dile getiren Gülşah Şahin, güçlerine bilgi, birikim ve deneyimlerimize, hepsinden önemlisi birlikte başaracaklarına inandıklarını da söyledi.

Gayrimenkul dünyasının yeni yüzü Lotusmark hizmete açıldı!

Ortak fikirlerinin çıkış amacının yabancı firmaların dayatmış olduğu sistem olduğunu dile getiren Kurucu Ortak Oğuz Özkurt da, yabancı kökenli firmaların, Türkiye'de dayatmış olduğu, kültürümüze uymayan özellikle yarışma olarak bireyselliği ön plana çıkaran bir danışman sisteminden çok herkesi kucaklayacak ve hepsinin birinci olmasını sağlayacak bir sistem yaratmak istediklerini kaydetti.

Kurucu Ortak Oğuz Özkurt yaptığı açıklamada Franchise sistemiyle tüm Türkiye'ye hizmet vermeyi planladıklarını kaydederek, her türlü alt yapılarının hazır olduğunu belirtti. Ayrıca Lotusmark Akademilerinin de olduğunu kaydeden Oğuz Özkurt, ücretsiz olarak herkese eğitim ve koçluk verebildiklerini de sözlerine ekledi.

Tapuda 5 milyon TL'lik ev 1 millyon TL gösteriliyor! Konutta rayiç oyununa yeni emlak vergisi önerisi!

Tapuda yeni dönem resmen başlıyor! Tapu sahipleri buna dikkat!

Tapu sahipleri bu habere dikkat! Yarın sona eriyor! Bunu yapmayan yandı! 


Geri Dön