27 / 04 / 2024

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.



VİLLA OTEL BİR ARADA

-Bodrum Demirbükü’nde 48 villa ile toplam 244 birimden oluşan bir proje hayata geçiren Mesa, yeni projesi için Urla’yı seçti. 1.2 milyar lira yatırım değerine sahip Urla Kekliktepe projesinde 68 villa yer alacak.

-Invest İnşaat, Bodrum Gölköy’de 81 bin metrekare arazi üzerinde, 40 villa, 140 yataklı otelden oluşacak projesine yıl sonunda başlayacak. Projenin 2023 yılının ilk yarısında satışa sunulması hedefleniyor.

-NG Hotels de Bodrum’u seçenlerden. Şirket yöneticisi geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Bodrum Ortakent’te konut ve ve otel projesine başlayacaklarını açıkladı.

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

-Bodrum’un lokal yatırımcısı olan Seba İnşaat’ın ise bölgede yaklaşık 230 villalık 3 projesinde inşaat ve satışlar devam ediyor. Kendi arazileri de olan şirket, yeni konut yatırımları için hazırlanıyor.

-Ant Yapı’nın, Bodrum Aspat Koyu’nda yer alan Anthaven projesinde oturum başladı. 2021’de de Radisson Collection markalı otel hizmete girdi. Şirket projenin 2.etabını sonbahar aylarında satışa çıkaracak. Bu etapta 72 adet villa ve daire yer alacak.

-Bodrum’da bir otel projesi için çalışmalara başlayan Özak GYO, son açıklamasında İstanbul’un artık tersine göç verdiğini ve çalışanlar ile firmaların Ege bölgesini tercih ettiğini belirtti. Yeni yatırım fırsatlarını değerlendiren şirket, bir konut projesinde son aşamaya geldi.

Peki konut fiyatlarındaki artış devam ediyor mu? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...


Geri Dön