03 / 05 / 2024

Gayrimenkul Kulübü.com ilk ayında 370 üyeye ulaştı!

Gayrimenkul Kulübü.com ilk ayında 370 üyeye ulaştı!

Gayrimenkul Kulübü.com kuruluşunun ilk ayında 370 kulüp üyesine ulaştı



Kulüp üyelerinin toplam satın alma gücü 50.000.000 $'ı aştı. İster yatırım ister oturum için gayrimenkul almak isteyen bireylerin organize bir topluluk olarak inşaat firmalarından %35´lere varan indirimler aldığı kulüp, ilk ayında referanslarla büyüdü.

50.000.000 $´ı aşkın satın alma gücünü yöneten Gayrimenkul Kulübü CEO´su Gökhan ACAR gösterilen ilgiden çok memnun hatta şaşkın oldukları söyledi.

Kulüp üyelerin büyük çoğunluğunu İstanbul´da ikamet eden işadamları, yöneticiler ve beyaz yakalı profesyoneller oluşturmakla birlikte ilk evini almayı planlayan bireylerde bulunuyor.

Kulüp üyelerinin %60´ı yatırım %40´ı oturum için gayrimenkul almayı planlıyor. Yatırım için 1+1 ve 2+1 daireleri talep eden üyeler, oturum için 3+1 daireleri tercih ettiği gözlendi. Düşük peşinat uzun vadeli kredi modeli en revaçta olan finansman modeli olmakla birlikte sırasıyla gayrimenkulün bulunduğu bölge, değer artışı ve hesaplı olması en çok tercih edilen alım kriterleri olarak görülmektedir.

İnşaat firmalarına önemli finansman desteği saylayabilecek Gayrimenkul Kulübü yılsonuna kadar 10.000.000 $ değerinde gayrimenkul alımı yapmayı planlamaktadır.


Geri Dön