06 / 05 / 2024

Gayrimenkul şirketlerine anahtar teslim şantiye!

Gayrimenkul şirketlerine anahtar teslim şantiye!

İnşaat, enerji, lojistik ve kargo şirketlerine ürün ve hizmet sağlayan Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, yatırım ve hedeflerini anlattı. Gül, gayrimenkul şirketlerine anahtar teslim şantiye kurduklarını açıkladı.



Yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren inşaat, enerji, lojistik ve kargo devlerine ürün ve hizmet imkanı sunan Azure Grup, büyümeye odaklandı. 

Akşam Gazetesi'nden Özgül Öztürk'ün haberine göre, Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, öncelikle Suriye, Irak, Afganistan gibi riskli pazarları yatırım alanı olarak belirlediklerini açıkladı. 

Risk görmedikleri pazara yatırım yapmadıklarını söyleyen Gül, “Risk görmediğimiz ülkelere yatırım yapmıyoruz. ABD ve Avrupa’ya herkes yatırım yapabilir. Ancak bu pazarlarda taşlar çoktan yerine oturmuş. Bu nedenle faaliyet gösterdiğimiz 16 ülkenin 6’sı riskli denilen ülkelerden oluşuyor” dedi. Riskli pazarlarda bölgedeki güçlü ailelerle ortaklık kurduklarını anlatan Gül, “Gayrimenkul şirketlerine anahtar teslim şantiye de kuruyoruz, iş makinesi de kiralıyoruz, yaptığı ihracatın lojistiğini de gerçekleştiriyoruz. Bir nevi garantörüz” ifadelerini kullandı.

Irak’ta yeni yatırımlar için kollarını sıvayan grup, yapı marketlere toplam 40 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı. 


Geri Dön