Arsa ve Arazi

Gayrimenkul uzmanı Kırklareli'de arazi yatırımında fırsat bölgeleri sıraladı: Trakya'da toprak değer kaybetmez! 

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler merakla değerlenece ve değer kaybetmeyecek bölgeleri araştırıyor. Gayrimenkul uzmanı, toprak yatırımında Trakya'yı işaret etti. İşte o açıklama...

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar, vatandaşları ve yatırımcıları toprak satın almaya yönlendirdi. Açıklanan resmi rakamlara göre geçtiğimiz yıl, gayrimenkul satışlarının yüzde 90’lık kısmını arazi ve arsa satışları meydana getirdi. 

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler merakla değerlenece ve değer kaybetmeyecek bölgeleri araştırıyor. İş insanı, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de yatırımcıları ilgilendiren Kırklareli'de arazi yatırımı ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, https://x.com/muratguItekin resmi X sosyal medya hesabından Kırklareli'deki arazi yatırımında fırsat olan bölgeleri açıkladı. 

Murat Gültekin, Kırklareli'deki arazi yatırımında fırsat olan bölgeleri şu şekilde sıraladı:

"TÜRKİYE’NİN AVRUPA’YA AÇILAN KAPISI

İSTANBUL’UN ARKA BAHÇESİ KIRKLARELİ’DE ARAZI YATIRIM FIRSAT BÖLGELERİ ; 

-MERKEZ İLÇE

Karakoç
Kayalı
Kavakdere
Bayramdere
Üsküpdere
Kavaklı
Yoğuntaş
Çayırlı
Demircihalil

-BABAESKİ

MİNNETLER
NADIRLI
TERZİLİ
KULELİ
TAŞKÖPRÜ
ALPULLU
MÜSELLİM

-LÜLEBURGAZ

DURAK
YENİBEDİR
AYVALI
TURGUTBEY
TATARKÖY
KIRIKKÖY

-KOFÇAZ

YENİ ( MERKEZ )
ELMACIK
KOCAYAZI
BEYCİ
TATLIPINAR
AHMETLER
TERZİDERE
AŞAĞIKANARA
YUKARIKANARA

-PINARHİSAR 

KAYNARCA
İSLAMBEYLİ
EVCİLER

-PEHLİVANKÖY

KUŞTEPE
YEŞİLOVA
KUMKÖY

Kırklareli İstanbul’un arka bahçesidir. 1/100.000’lik Trakya Çevre düzeni planlarında üç ili kapsayan (Tekirdağ,Kırklareli,Edirne) bireysel kentleşmenin daha fazla ön plana çıkacağı şehir KIRKLARELİ’dir.

2023 Şubat ayında yaşanan güneydoğu depremi her ne kadar İstanbul’da paniğe sebep olup KIRKLARELİ’de fiyatları yükseltmiş olsada mevcut fiyatların HALKALI-KAPIKULE hızlı tren hattı, doğalgaz transfer merkezi, Kofçaz’dan şu an sadece siyasilerin kullandığı ama sivil halkın henüz kullanmaya başlamadığı Bulgaristan sınır kapısının sivil halka da açılması beklentileri sebebiyle mevcut fiyatların kesinlikle yatırım yapılabilir seviyede olduğunu belirtmek isterim.

DEMİRKÖY,VİZE ve ÜSKÜP ilçelerini yazmama nedenlerim ise Demirköy’ün mevcut fiyatlarını yüksek bulmam,Üsküp için çok uzun vadeli görmem ve VİZE’nin İstanbul’a kuzeyden en yakın ilçesi olması ve fiyatların çok çok önceden yükseldiği sebepleriyle yazmadım.

Şunun altını çizmek isterim “ DAHA ÇOK ORTA VE DÜŞÜK BÜTÇELİ BİREYLERE HİTABEN KISA VE ORTA VADE DE DEĞERLENECEK BÖLGELERİ” daha ön planda tutuyoruz ki enflasyona karşı herkes mücadele edebilsin.

Yerleşik alanda imarlı arsa almak isteyenler mutlaka Babaeski ve Lüleburgaz için yazdığın yerlere özen göstermeli. Özellikle orta vadeli düşünenler kesinlikle merkez ilçe ve Kofçaz  ilçesinde yazdığım yerlere bakmalı.

Pehlivanköy için yazdığın yerlerden orta ve uzun vade yatırım yapmak isteyenler kesinlikle TARLA almalı.

Kavakdere ve Bayramderre mükemmel coğrafi konumdadır. OSB çok yakındır.

Trakya’da toprak hiç bir zaman değer kaybetmez. Köylü komşulukları güzeldir. Hırsızlık vakaları yok denecek kadar azdır. 

 Bu tweet umarım  sizlere güzel bir yol haritası olur."

 

Peki yatırımcılar ve vatandaşlar Kırklareli'deki arazi yatırımı ile ilgili neler söyledi? İşte o paylaşıma gelen yorumlar... 

 

Bakan Bolat'tan emlakta doğrulanmış ilan düzenlemesi uyarısı: Hassasiyetle dikkat edilmeli!

A101 19 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!  A101'e önümüzdeki perşembe çekme karavan geliyor...

6 bankada peş peşe Eylül depremi! Başvuran anında 150 bin TL alıyor! İhtiyaç kredisinde son dakika!

Tebernüş Kireçci, ev sahibi ve kiracı kavgalarını işaret etti: Arz artırılmalı, yoksa daha büyük kavgalar göreceğiz!