28 / 06 / 2024

Gayrimenkul uzmanları dikkat! Arsa ve arazi değerleme uzmanlığı eğitimi verilecek!

Gayrimenkul uzmanları dikkat! Arsa ve arazi değerleme uzmanlığı eğitimi verilecek!

Endeksa’nın gayrimenkul uzmanlarına yönelik eğitimler sunduğu ve sektöre yön veren Endeksa Masters programı tekrar verilecek. 



Kurulduğu günden beri gayrimenkul sektörüne kazandırdığı yenilikçi yaklaşımıyla tanınan Endeksa öncülüğünde arsa ve arazi uzmanlığı eğitimleri verilmeye devam ediyor. Endeksa’nın gayrimenkul uzmanlarına yönelik eğitimler sunduğu ve sektöre yön veren Endeksa Masters programı 3 Haziran Perşembe günü saat 10:00'da online olarak gerçekleşecek.

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNE YENİLİK!

Kurulduğu günden beri gayrimenkul sektörüne kazandırdığı yenilikçi yaklaşımıyla tanınan Endeksa öncülüğündeki bu eğitimde katılımcılar, sektördeki güncel fiyatları Endeksa.com ile analiz etmeyi öğrenirken, diledikleri bölgedeki arazi ve arsa değerlemesi konusunda derinleşme fırsatı bulacak. Eğitimde ayrıca, e-imar okuma gibi teknoloji odaklı konular da ele alınacak. 

EĞİTİMLER PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR

Endeksa Masters programı, sektör profesyonellerinin kariyerlerinde artı değer yaratmaya odaklanıyor. 13 Haziran Perşembe günü düzenlenecek olan eğitime kaydolmak ve detaylı bilgi almak için www.endeksa.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Gayrimenkul uzmanları dikkat! Arsa ve arazi değerleme uzmanlığı eğitimi verilecek!

HAKAN BIÇAKÇI KİMDİR?

Gayrimenkul sektöründe 20 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Hakan Bıçakçı, lise öğrenimini Ankara'da Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi'nde, üniversite eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği’nde tamamladı.

Kariyerine Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nde başlayan Hakan Bıçakçı, ardından uzun yıllar Türkiye'nin öncü yazılım firmalarından Netcad Yazılım A.Ş.'de Satış Müdürü olarak görev aldı; imar, kadastro, şehir planlama ve coğrafi bilgi sistemleri gibi konularda geniş bir deneyim kazandı. Ardından Endeksa’da Satış Direktörü olarak gayrimenkul teknolojileri konusunda birçok kurumun ihtiyaçlarını başarıyla karşıladı. Halen gayrimenkul danışmanı olarak gayrimenkul sektöründe hizmet veren Hakan Bıçakcı, uzun yıllardır edindiği tecrübelerini, verdiği eğitimlerde danışmanlarla paylaşıyor.

Yatırımcılar dikkat! 50 -60 bin lirayla arazi alınacak yapılacak bölgeler

Arsa ve arazi almayı düşünenler dikkat! Toprak yatırımının avantajlarını uzmanı açıkladı! 

Geri Dön