27 / 04 / 2024

Gayrimenkul zengini kadının ölümünde şaşırtan gözaltılar!

Gayrimenkul zengini kadının ölümünde şaşırtan gözaltılar!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde bulunan gayrimenkul zengini kadının ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Nazmiye Oruçoğlu(45) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan eski eşi ve oğlunun aralarında bulunduğu üç kişi adliyeye sevk edildi.



Esenyurt’ta 6 Eylül 2018 tarihinde kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde öldürülmüş halde bulunan Nazmiye Oruçoğlu (45) cinayetiyle ilgili yeni gelişme yaşandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, eski eşi ve oğluyla buluştuğu öğrenilen ve daha sonra esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Nazmiye Oruçoğlu'nun ceseti Mimar Sinan Mahallesi, no. 64’de bulunan bir sürücü kursuna ait arsadaki hurda minibüsün içinde bulunmuştu. Nazmiye Oruçoğlu’nun oğlu Serhat Y.’nin polise başvurarak annesinden haber alamadığını söylemesi üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Oğul Serhat Y.’nin annesinin kayboluşundan 11 gün sonra yaptığı müracaatıyla minibüs içinde bulunan kimliksiz kadın cesedinin Nazmiye Oruçoğlu’na ait olduğu öğrenildi. Kayıp Şahıslar Büro amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Nazmiye Oruçoğlu’nun kendi evinde oturan eski eşi Yüksel Y. ve oğlu Serhat Y. ile kavgalı olduğu öğrenildi. Nazmiye Oruçoğlu’nun kaybolduğu 6 Eylül 2018 tarihinde son olarak noterden evi boşaltma için belge almak için Yüksel Y. ve Serhat Y. ile buluştuğu tespit edildi.

Kamera kayıtlarına ulaşıldı

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri buluşma sonrası kamera kayıtlarına ulaşarak, üçlünün yanında Erhan Ç., adlı kişinin de olduğuna ulaştı. Ancak Erhan Ç.’nin bir süre sonra sahibi olduğu minibüsten indiği Nazmiye Oruçoğlu, Yüksel Y. ve Serhat Y.’nin içinde bulunduğu aracın Cendere yoluna gittiği belirlendi.

Şüpheliler adliyeye sevk edildi

Tüm bu gelişmeler sonrası aranan Yüksel Y.(49), Serhat Y(35). ve Erhan Ç.(30) Asayiş şube müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili sorgulanan şüpheliler kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Çelişkili ifadeler veren şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Gayrimenkul zengini kadına ölüm tuzağı!


Geri Dön