29 / 04 / 2024

Gayrimenkul zengini kadına ölüm tuzağı!

Gayrimenkul zengini kadına ölüm tuzağı!

İstanbul’da oturan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu’ndan acı haber geldi. Kağıthane'de eski bir minibüsün bagajında bulunan cesedin Oruçoğlu’na ait olduğu belirlendi.



İstanbul’da oturan ve çok sayıda gayrimenkul sahibi olduğu öğrenilen Nazmiye Oruçoğlu, esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Oruçoğlu’ndan haber alamayan yakınları Müge Anlı'nın pogramına katıldı. Detaylı şekilde incelenen olayda Oruçoğlu’nun kaybolduğu gün en son ilk eşi Yüksel Y. ile görüştüğü belirlendi.

İddialara göre, Yüksel Y. eski eşiyle bir minibüste görüldü. Araştırmalar devam ederken, Kağıthane Cendere yolunda terk edilmiş bir minibüs bulundu. Minibüsün bagajından bir kadın cesedi çıktı. Yapılan DNA testinde cesedin kayıp Nazmiye Oruçoğlu’na ait olduğu tespit edildi.

Cinayeti detaylı şekilde inceleyen Nazmiye Oruçoğlu’nun cep telefonu sinyalinin en son Çağlayan Adliyesi civarında kesildiği görüldü. Bir görgü tanığının  cesedin bulunduğu minibüse bir başka minibüsün yanaştığını söylemesi dikkatleri eş Yüksel Y.’nin üzerine yöneltti. 

Yüksel Y.’nin Oruçoğlu ile bir minibüste görülmesi, polisin araştırmalarını yoğunlaştırdı. Anlı’nın programına bağlanan Yüksel Y. ise olayla hiçbir ilgisinin bulunmadığını söylerken, Nazmiye Oruçoğlu’nun ayrıldığı ikinci eşi ve daha sonra birlikte olduğu sevgilisiyle de parasal anlaşmazlıklar yaşadığı öğrenildi.
 


Geri Dön