15 / 05 / 2024

Gayrimenkul zengini kadın cinayeti

Gayrimenkul zengini kadın cinayeti

İstanbul’da oturan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu’ndan acı haber geldi. Kağıthane'de eski bir minibüsün bagajında bulunan cesedin Oruçoğlu’na ait olduğu belirlendi.

Sayıştay raporlarında ortaya çıktı: Gayrimenkul zengini SGK'nın elindeki taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı!

Sayıştay’ın 2022 raporları, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) gayrimenkul zenginliğini göz önüne serdi. SGK'nın elinde olan taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı. İşte detaylar...

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Kovid-19 sürecinde bankalar gayrimenkul zengini oldu!

Pandeminin en şaşırtıcı etkisi, 2020'de yaşanan yüksek kredi büyümesi oldu. Tabii bu dönemde ödenemeyen ticari ve bireysel krediler nedeniyle binlerce gayrimenkul bankaların portföyüne geçti. Bankalar gayrimenkul zengini oldu.

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'dan arazi aldı!

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, yatırımlarına bir yenisini ekledi. Yakışıklı oyuncu, İzmir'in Urla ilçesinde zeytin ve organik tarım da yapabileceği 4 dönümlük arazi için 2 milyon lira ödedi.

Ünlü gayrimenkul zengini Stanley Chera, koronadan hayatını kaybetti!

Stanley ve Crown Acquisitions'ın sahibi ve ABD Başkanı Trump'ın yakın arkadaşı iş adamı gayrimenkul zengini Stanley Chera, 78 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Gayrimenkul sektörünün 3’te 1'i kadınlardan oluşuyor!

Gayrimenkul sektöründe Kadın Liderler Platformu’nun araştırması açıklandı. ‘Maskülen Sektör’ün üçte biri kadınlardan meydana geliyor...

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamı artırılacak!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu'nun tarafından, Türkiye’de bulunan gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlarla ilgili yapılan ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırmasının sonuçlarının açıklandığı toplantıda gerçekleşen panelde ‘Gayrimenkul’de Kadının Geçmişi, Bugünü ve Geleceği’ ile ilgili gö

Gayrimenkul sektörünün üçte biri kadınlardan oluşuyor!

Türkiye’deki gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlara yönelik yapılan ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırmasının sonuçları açıklandı. Verilere göre; gayrimenkul sektöründe çalışanların yüzde 29'unu kadınlar oluşturuyor.

Gayrimenkul sektörünün 3'te birini kadınlar oluşturuyor!

Maskülen Sektörde Kadın Olmak araştırmasına göre, 3'te biri kadın olan gayrimenkul sektöründe kadınların yüzde 36,7'si üst düzey yönetici olmak, yüzde 15,6'sı tepe yönetici, yani CEO ya da genel müdür olmak, yüzde 20,6'lık kesim de kendi işini kurmak istiyor...

Dilenci gayrimenkul zengini çıktı!

Kahramanmaraş’ta polis ve zabıta ekiplerinin düzenlediği ortak dilenci operasyonunda yakalanan 32 yaşındaki kadının gayrimenkul zengini olduğu anlaşıldı...

Gayrimenkul zengini kadın cinayeti Haberi

Gayrimenkul zengini kadın cinayeti

İstanbul’da oturan ve çok sayıda gayrimenkul sahibi olduğu öğrenilen Nazmiye Oruçoğlu, esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Oruçoğlu’ndan haber alamayan yakınları Müge Anlı'nın pogramına katıldı. Detaylı şekilde incelenen olayda Oruçoğlu’nun kaybolduğu gün en son ilk eşi Yüksel Y. ile görüştüğü belirlendi.

İddialara göre, Yüksel Y. eski eşiyle bir minibüste görüldü. Araştırmalar devam ederken, Kağıthane Cendere yolunda terk edilmiş bir minibüs bulundu. Minibüsün bagajından bir kadın cesedi çıktı. Yapılan DNA testinde cesedin kayıp Nazmiye Oruçoğlu’na ait olduğu tespit edildi.

Cinayeti detaylı şekilde inceleyen Nazmiye Oruçoğlu’nun cep telefonu sinyalinin en son Çağlayan Adliyesi civarında kesildiği görüldü. Bir görgü tanığının  cesedin bulunduğu minibüse bir başka minibüsün yanaştığını söylemesi dikkatleri eş Yüksel Y.’nin üzerine yöneltti. 

Yüksel Y.’nin Oruçoğlu ile bir minibüste görülmesi,...