06 / 05 / 2024

esenyurtta cinayet

esenyurtta cinayet

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde öldürülmüş halde bulunan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Oruçoğlu'nun katilinin bugün ortaya çıkması bekleniyor.

Gayrimenkul zengini kadının ölümünde şaşırtan gözaltılar!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde bulunan gayrimenkul zengini kadının ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Nazmiye Oruçoğlu(45) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan eski eşi ve oğlunun aralarında bulunduğu üç kişi adliyeye sevk edildi.

Aşırı artan ev fiyatları vatandaşı çıldırttı! Kiracı zam isteyen ev sahibini öldürdü

Kiralık konut fiyatlarında yaşanan aşırı artışlar İstanbul'da bir cinayet işlenmesine neden oldu. Ev sahibinin zam talebine olumsuz yanıt veren kiracı çıkan tartışmada elini kana bulayarak cinayet işledi. Ev sahibi canından olurken kiracı da cezaevine gönderildi. İşte detaylar..

Ordu'daki arazi kavgasında amca yeğenini tüfekle öldürdü!

Ordu Perşembe'de çıkan arazi kavgasında amca yeğenini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Cinayet zanlısı gözaltına alındı...

Buğra Kavuncu: Kanal İstanbul’un bir cinayet olduğunu herkese anlatacağız!

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Kanal İstanbul projesi için harcanacak 75 milyar liranın fabrikalarda üretime aktarılması gerektiğini belirtti. Kavuncu, “Bu projenin nasıl bir cinayet olduğunu, şehrin geleceğini nasıl etkileyeceğini dile getireceğiz ” dedi.

Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul'un 15 tehdidini açıkladı!

Kanal İstanbul hakkında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kanal İstanbul bir ihanet projesi değil, bir cinayet projesidir. 82 milyonun güvenliğine yönelik bir felaket projesidir. Kimlere ne söz verilmiş olursa olsun derhal vazgeçilmelidir. 15 tehdidi, 15 madde olarak anlatmaya çalışacağım" dedi..

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na çok sert Kanal İstanbul yanıtı!

Çılgın proje Kanal İstanbul'a 'cinayet projesi' diyerek karşı çıkan İBB Başkanı İmamoğlu'na, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan çok sert cevap geldi...

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul, cinayet projesidir!

İstanbul Büyükşehir Belediyediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'çılgın projesi' Kanal İstanbul'u değerlendirdi.  İmamoğlu "Özetle bu proje İstanbul’a bir ihanet projesi bile değildir. Resmen bir cinayet projesidir.” dedi.

Ordu'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 2 ölü!

Ordu Akkuş'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Ölen kişilerin aileleri arasında da 17 yıl önce yaşanan bir cinayet nedeniyle husumet olduğu öğrenildi...

Lizzie Borden'ın ABD'deki evi satışa çıkarıldı!

Tarihin en kan donduran cinayet zanlılarından biri olarak hafızalarda yer eden Lizzie Borden'ın ABD Massachusetts'taki evi satışa çıkarılıyor.

İstanbul Prestij Park'ta son kısım iş yeri ve dairelerin satışları başladı!

BAKYAPI, hızla gelişen Esenyurtta’taki yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park’ta son kısım dairelerini satışa çıkardı. Projede, 3+1 daireler 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Cinayet işlenen günlük evin emlakçısına ceza!

İzmir Çiğli'de günlük ev kiralayan Turan Sert yeğenini vurduktan sonra ihtihar etmişti. Soruşturma kapsamında emlakçıya kiracıların kimlik bilgilerini almadığı için ceza kesildi.

Parsel bazlı yoğunluk artışlarını engellemek için savaş verdim!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Cinayet bir adamı öldürmektir, doğru. Belediye cinayeti de böyle yeşil alanları yok etmektir. En büyük cinayet bunlar" dedi.

Almina Tower satışa çıktı! Fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

Esenyurtta hayata geçirilen Almina Tower projesi 27 kat, 205 konut ve 21 ticari alandan oluşuyor. Satışların başladığı projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlayarak yükseliyor..

Üçüncü havalimanı inşaatında korkunç cinayet!

Üçüncü havalimanı inşaatında çalışan işçilerden biri önceki gün kavga ettiği işçi arkadaşı Mehmet Aytaç'ı (36) yatakhaneye kilitledi ardından benzin dökerek ateşe verdi. Alevlerden kurtulamayan Aytaç feci şekilde can verdi.

esenyurtta cinayet Haberi

esenyurtta cinayet

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra cesedi hurda bir minibüsün içinde bulunan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'nun cinayetinde yeni gelişme yaşandı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Adli Tıp'ta kimliği tespit edildikten sonra Yasemin Oruçoğlu'nu kimin öldürdüğünü araştırmaya başlayan polis ekipleri eski eşi ve oğlunun aralarında bulunduğu üç kişiyi gözaltına alıp, adliyeye sevk etti. Şüphelilerin poliste verdiği ifadelerinde suçlamaları kabul etmedi.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinin titiz çalışmaları sonucunda aydınlanan faili meçhul cinayette bugün sürpriz bir görgü tanığı ifade verecek. İfadeyi verecek görgü tanığı Yasemin Oruçoğlu cinayetine ışık tutacak.

Gayrimenkul zengini kadının ölümünde şaşırtan...