05 / 05 / 2024

Gayrimenkul Zirvesi için ön toplantı 26 Nisan'da yapılacak!

Gayrimenkul Zirvesi için ön toplantı 26 Nisan'da yapılacak!

GYODER tarafından her yıl düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarıyla ilgili merak edilenler 26 Nisan Salı günü Swissotelde yapılacak basın toplantısı ile açıklanıyor



Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODERin geleneksel olarak düzenlediği Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı, bu yıl da 1718 Mayıs tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek.

Onbirincisi düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi zengin içeriği ve üst düzey konuşmacıları ile bu yıl da ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı ile birlikte düzenlenmektedir. Zirve sırasında gerçekleştirilecek oturumlarda gayrimenkul sektörü şimdiye kadar değerlendirilmemiş farklı açılarla ele alınırken, paneldeki paralel oturumlarda Türk ve dünya gayrimenkul piyasasına ilişkin görüşler paylaşılacak.  

Çok sayıda özel kurumun sponsorluk desteğinin yanı sıra TOKİ, SPK ve Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD)nin de katkılarıyla gerçekleştirilecek Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarına ilişkin gelişmeleri paylaşacağımız basın toplantımızda, siz değerli basın mensubunu aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.

Tarih: 26 Nisan 2011, Salı

Saat: 09:30 12:30
 
Yer:   Swissotel Neuchatel Salonu
 
PROGRAM AKIŞI
 
09:30 10:30 Kayıt ve Kahvaltı
10:30 12:00 Basın Toplantısı
12:00 - 12:30 Soru-Cevap ve özel röportaj


Geri Dön