02 / 05 / 2024

Gayrimenkulde 2009'un Avrupa Şampiyonu: Re/Max Türkiye

Gayrimenkulde 2009'un Avrupa Şampiyonu: Re/Max Türkiye

RE/MAX`in Avrupa Bölgesi'nde faaliyet gösterdiği 37 ülke arasında, geçen yılın büyüme şampiyonu RE/MAX Türkiye oldu



Dünyanın en çok gayrimenkul satan şirketi RE/MAX`in Avrupa Bölgesi'nde faaliyet gösterdiği 37 ülke arasında, geçen yılın büyüme şampiyonu RE/MAX Türkiye oldu.  Avrupa'da Yılın Ülkesi kupasını alan RE/MAX Türkiye'nin geçen yıl 44 yeni franchise ofis ile ofis sayısı 180'i, gayrimenkul danışmanı sayısı 1400'ü aşarken, RE/MAX ofisleri Türkiye'de geçen yıl 4307 kiralama ve 2262 satış işlemi gerçekleştirerek, toplam 6569 ailenin hayallerini gerçeğe dönüştürdüler. ABD'de başlayan Mortgage Krizi'nin, bir küresel krize dönüşerek dünyaya yayılması, Avrupa'nın gayrimenkul pazarında da büyük bir daralmaya yol açtı. Avrupa'nın en önemli iki gayrimenkul merkezinden İspanya'da satışlar yarıya düşerken, önceki yılın Avrupa Şampiyonu RE/MAX Portekiz, geçen yıl ancak beşinci sırada yer alabildi.

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, RE/MAX'in Avrupa'da Yılın Ülkesi kupasını, İsviçre'de düzenlenen tören ile aldı. RE/MAX Türkiye'nin ardından, Doğu Avrupa'nın hızla gelişen ülkesi konumundaki Çek Cumhuriyeti ikinci, İsrail üçüncü oldu. İspanya ve Portekiz ile birlikte uluslararası gayrimenkul talebinde Akdenizli olmanın avantajını yaşayan İtalya ise dördüncülüğü elde etti.

RE/MAX Türkiye, bu önemli uluslararası başarıyı, franchise ofisleri ile İstanbul'da gerçekleştirilen yılın ilk Broker Toplantısı'nda paylaştı. Avrupa'da Yılın Ülkesi kupasının elden ele dolaştığı coşkulu kutlamada, RE/MAX Türkiye ekibi ve Türkiye'deki RE/MAX ofisi sahibi brokerlar, ellerinde Türk bayrakları ile hep birlikte RE/MAX marşını ve 10. Yıl Marşı'nı söylediler. Beşiktaş'taki Four Seasons Hotel'de düzenlenen Broker Toplantısı'nda, RE/MAX'in yurt dışından gelen uluslararası eğitmenleri, ofis sahipleri ile yönetim ve pazarlama alanında çeşitli eğitimler gerçekleştirirlerken, düzenlenen panellerde de, RE/MAX ofislerinde gayrimenkul profesyoneli sayısının daha da artması ve ofislerde sürdürülebilir istikrarlı bir büyüme sağlanması konuları tartışıldı ve bu alanda edinilen tecrübeler paylaşıldı.


Geri Dön