29 / 04 / 2024

RE/MAX Türkiye 11. Kongresi Antalya'da yapıldı

RE/MAX Türkiye 11. Kongresi Antalya'da yapıldı

RE/MAX Türkiye 11. Uluslararası Kongresi'ni, 700 kişiyi aşkın bir katılımla bu yıl Antalya'da Rixos Hotel'de gerçekleştirdi



Antalya Rixos Hotel'de 16-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen kongrede, Türkiye'de sağlıklı beslenme alanındaki çalışmalarıyla ün yapan Dr. Ender Saraç, vergi konularındaki köşe yazıları ile tanınan Şükrü Kızılot ve Basketbol Milli Takım eski antrenörlerinden Çetin Yılmaz'da katıldı. Konuk katılımcılar, yaptıkları sunumlarla katılımcılara farklı bakış açıları kazandırdılar. ING Bank Kurumsal Gelişim Uzmanı Murat Şenel de,  konut finansmanı ve kurumsal işbirliği konularındaki gelişmeleri aktardı.

2009 yılında Avrupa'da Yılın Ülkesi ödülü ile birlikte 2 dünya şampiyonluğu, bir dünya üçüncülüğü ve çok sayıda uluslararası ödül kazanan Türkiye RE/MAX personeli Antalya'daki kongrede yeni dönemin büyüme stratejilerini ele aldı. "Paylaşarak büyüyoruz, büyüdükçe paylaşıyoruz" temalı bu yılki Kongre'de RE/MAX Türkiye kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn başta olmak üzere, yerli ve yabancı uzman konuşmacılar, RE/MAX Türkiye'nin küresel krize rağmen sağladığı uluslararası başarıda, paylaşıma dayalı iş modellerinin büyük rol oynadığını vurguladı. Ana sponsorluğunu ING Bank, medya sponsorluklarını Milliyet ve Posta Gazeteleri'nin üstlendiği Kongre'nin ilk günü, brokerlar ve gayrimenkul danışmanları için ayrı ayrı paneller düzenlendi. Kongrede RE/MAX sisteminin modeli olan yönlendirme ve ortaklık yöntemi ile pazarlama planlarının hazırlanması konuları ele alındı. 

2009'un yıldızları ödüllerini aldılar
Geçen yılın başarılı RE/MAX ofisleri ve gayrimenkul profesyonelleri de kongre kapsamında düzenlenen görkemli ödül töreninde sahneye çıktılar. Türkiye'de en yüksek ciro gerçekleştiren ofis sıralamasında RE/MAX Yıldız birinci, RE/MAX 7 Tepe ikinci ve RE/MAX Armoni üçüncü olurken, Türkiye'de en fazla işlem yapan ofis sıralaması ise RE/MAX Yasmin, RE/MAX Yıldız ve RE/MAX Karun olarak gerçekleşti. Geçen yıl aynı alanda dünya şampıyonluğunu da elde eden RE/MAX 7 Tepe'den Hasan Can, ciro sıralamasında Türkiye birincisi oldu, onu RE/MAX Ekstra'dan Gökhan Taş ve RE/MAX Erguvan'dan Engin Eren izledi. Birçok kategoride ödüllerin dağıtıldığı gecede, müşteri memnuniyeti ödülleri de, RE/MAX Vega, RE/MAX Yıldız ve RE/MAX Ekol ofislerine gitti.  RE/MAX Uluslararası Kongresi Zerrin Özer konseri ile son buldu.


Geri Dön