27 / 04 / 2024

RE/MAX Türkiye bayilik semineri Antalya’da!

RE/MAX Türkiye bayilik semineri Antalya’da!

RE/MAX markasıyla franchise ofisi açmak isteyenler için RE/MAX Türkiye tarafından gerçekleştirilen bayilik seminerlerinin bir yenisi, 11 Ocak Cumartesi 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.



115’in üzerinde ülkede, yaklaşık olarak 8.000’den fazla franchise ofisi ve 125 binin üzerinde gayrimenkul danışmanı ile dünyanın en çok gayrimenkul satışı yapan RE/MAX’ın, Türkiye’de faaliyet vermekte olan kurumu RE/MAX Türkiye, sektör bazında gerçekleştirdiği seminerlerle bilinirlik ve tercih edilirlik düzeyini de üst seviyelere taşıyor. Bu seminerlerden, girişimciler ve sektöre ilgi duyanları hedefleyen bayilik seminerleri, İstanbul ve başkent Ankara’dan sonra bu kez Antalya’da yapılıyor.

‘RE/MAX Bayilik Fırsatı Semineri’ adıyla duyurulan seminer, 11 Ocak 2020 tarihinde saat: 18.00’da Antalya Akra Barut Otel’de, ücretsiz olarak yapılacak.

RE/MAX Türkiye bünyesinde ofis açmanın, stok ve personel maliyetleri olmadan girişimcilik özelliklerinin de işe yansıtılarak uzun vadeli kariyer ve iş imkanı sağlama gibi avantajlarının öne çıkmasının dışında, süreçle ilgili detaylı bilgilere yer verilecek olan seminerde katılımcılar, konu ile ilgili merak edilen tüm sorulara cevap bulabilme imkanına sahip olacak. Girişimci ve girişimci adayların yoğun ilgi gösterdiği seminere kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların, https://www.remax.com.tr/seminerler/seminer-kayit/2019 adresindeki başvuru formunu doldurmaları gerekli.


Geri Dön