02 / 05 / 2024

Gayrimenkulün kalbi yarından itibaren Almanya'da atacak!

Gayrimenkulün kalbi yarından itibaren Almanya'da atacak!

8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı’na ziyaretçi kayıtlarında büyük talep var...



Türkiye'nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının yer alacağı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, yarından itibaren Almanya'nın Düsseldorf kentinde ziyaretçilere kapılarını açıyor. Fuar 8-10 Şubat tarihleri arasında açık olacak.

Ziyaretçiler,fuarda sergilenecek projeler arasından ev, iş yeri ve dükkan seçeneklerini inceleyerek, fuara özel indirimler ve kampanyalardan da yararlanarak, en uygun koşullarda satın alabilecekler.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI DA FUARDA YER ALACAK

Hürriyet'te yer alan habere göre; Evim Türkiye Fuarına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katılacak.  Bakan Kurum, "Ülkemizin gayrimenkul piyasasından 76 markanın katılacağı fuarda, 8 firmamız Emlak Konut GYO'nun çatısı altında tanıtımlarını gerçekleştirecekler. Fuarın Avrupa'daki vatandaşlarımızı Türkiye'den gayrimenkul almaya teşvik etmesi, Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla yatırımlarını gerçekleştirebileceği bir platform olması açısından oldukça önemlidir. Evim Türkiye Fuarı, Türkiye'nin yatırım için güvenli ve değerli bir pazar olduğunun da yine açık bir göstergesi olacaktır. Bununla birlikte başta gayrimenkul ve inşaat olmak üzere tüm sektörlerimize olumlu bir şekilde yansıyacağına inanıyorum." dedi. 

Gurbetçilerle projelerini buluşturacak bazı firmalar şöyle:

Ziyaretçiler fuara özel indirimler ve kampanyalar ile bütçelerine uygun emlak sahibi olabilecek. MESA; İstanbul'daki projeleri MESA Orman, MESA Çubuklu 28, MESA Koz, MESA Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve MESA Gökada; Bodrumda yer alan MESA Bodrum Demirbükü; Ankarada ise PARK Mozaik projeleri ile fuara gelenlere özel ödeme koşullarıyla projelerini tanıtacak.

Fuarda Sur Yapı, Türkiye'den ev sahibi olmak isteyen Avrupa'daki vatandaşları İstanbul ve Antalya'daki 15 projesiyle tanıştıracak.Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut GYO güvencesiyle, İstanbul Boğazının girişinde hayata geçirilen Büyükyalı, Evim Türkiye Fuarına TL fırsatı ile hazırlandı.

İhlas Yapının Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 ziyaretçilere tanıtılacak. Hasanoğlu Şirketler Grubu ise fuarda 2019 yılında hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtacak. Grubun fuar boyunca geçerli olacak kampanyası kapsamında yüzde 5 indirimli fiyatlar ve ödeme kolaylıkları sunulacak. Kar Yapı, fuara Edonia Garden projesiyle yer alacak. İnsay Yapı Ondörtüç Pendik projesini gurbetçilerin beğenisine sunacak. Projeyi özel yeni yıl kampanyasıyla satacak olan İnsay Yapı, 1+1 daireleri 285 bin liradan başlayan fiyatlarla sunacak. Fenix Yapı da Antalya'da Falezler üstündeki deniz manzaralı proje konsepti olan Fenix Royali ziyaretçilerle buluşturacak.

Evim Türkiye Fuarı'na ünlülerden büyük destek!


Geri Dön