04 / 05 / 2024

Ekmeğe büyük zam! Yarından itibaren...

Ekmeğe büyük zam! Yarından itibaren...

Ankara'da zam haberleri peş peşe gelmeye başladı. Toplu taşıma ücretlerine yapılan zammın ardından şimdi de ekmek fiyatlarına zam yapılacağı açıklandı. Zamlı fiyatlar yarından itibaren geçerli olacak..



Ankara’da toplu taşıma ücretlerinin zamlanmasının ardından ekmek fiyatlarına da zam yapıldığı açıklandı. Ankara'da 200 gramı 2,25 TL olan ekmek yapılan yeni zam ile birlikte 2,75 TL’den satışa sunulacak. 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; Şubat ayında  Ankara  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’ne başvuru yapan Fırıncılar Odası zam talebini yeniden tekrarladı. Başvuruların değerlendirilmesinin ardından artan maliyetler gündeme getirildi ve ekmeğe zam kararı çıktı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön