05 / 05 / 2024

Ekmek zammı

Ekmek zammı

Döviz kurunun yükselişi ve artan maliyetler nedeniyle temel gıda ürünlerinden ekmeğe yüksek zam geldi. Un fiyatlarına 1 ayda 3 kez zam gelmesi ekmeğin de fiyatının artmasına neden oldu. Ekmek artık fırınlarda 7 liradan satılacak. İşte ayrıntılar...

Ekmek fiyatlarına zam kapıda! Tarih verildi...

Ekmeğe zammı gelecek? sorusunun yanıtı tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Son günlerde gıda ürünlerine gelen zamların ardından ekmek fiyatlarının değişip değişmeyeceği de gündemde yer alıyor...

Ekmeğe büyük zam! Yarından itibaren...

Ankara'da zam haberleri peş peşe gelmeye başladı. Toplu taşıma ücretlerine yapılan zammın ardından şimdi de ekmek fiyatlarına zam yapılacağı açıklandı. Zamlı fiyatlar yarından itibaren geçerli olacak..

Ekmek fiyatlarına büyük zam! İşte yeni fiyatı...

Zam haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Ekmek maliyetlerini etkileyen tüm ürünlere zam gelmesinin ardından korkulan oldu ve ekmeğin fiyatı yükseldi. Ankara'da 200 gram ekmeğin fiyatı 2,75 TL olarak açıklandı.

BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik detay!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla beraber bireysel emeklilik sistemi kesintisinde de ücretler güncellendi. Peki BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik açıklama...

İzmir'de ekmek ve simide kira zammı!

İzmir'de bazı fırınlar ekmek ve simiti zamlı olarak satmaya başladı. 7 lira ekmek 10 liraya satılıyor. Fırıncılar gerekçe olarak kira ve faturaları gösterdi...

Fırıncılar Federasyonu’ndan Ekmek Zammı ile İlgili Açıklamalar

Son dönemde ülke genelinde artan ekmek fiyatlarına ilişkin Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, açıklamalarda bulundu. Ekmek fiyatlarının en son 9 ay önce güncellendiğini belirten Balcı, yapılan yüzde 40'lık zamın makul olduğunu ifade etti.

Ekmeğe zam geldi! Bakın ekmek fiyatları ne kadar oldu!

Sonunda beklenen zam ekmeğe de geldi. Uzun süredir tartışılan konulardan biri olan ekmek zammı nihayetinde açıklığa kavuştu. Belirlenen ekmek fiyatı temmuz ayının başından itibaren geçerli olacak. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ekmek fiyatını açıkladı. 

Ekmek fiyatlarına temmuz zammı! 210 gram ekmek ne kadar olacak?

Temmuz ayı zamlı maaşların açıklanmasıyla birlikte birçok ürünün fiyatına da zam gelmeye başladı. Bu kapsamda ekmek fiyatlarının temmuz ayında artması bekleniyor. Peki ekmek ne kadar olacak?

TMO'nun kritik kararı ekmek zammının kapısını araladı! Ekmeğe yüzde 50 zam sinyali!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nun un fabrikalarına sübvansiyonlu buğday satışını durmasından sonra un fiyatları fırladı. Bu kapsamda ekmeğe yüzde 50 zam sinyali geldi. İşte detaylar... 

Türkiye daha öncede açıklamıştı! Amaç yoksullara göndermek

Ekmek zammı tartışmaları yapılırken Bakan Kirişci,yurt dışından gelen tahılın fakir ülkeler için ücretsiz olarak işleneceğini açıklamıştı. Türkiye, Rusya’dan gelecek tahılı parasız işleyerek yoksul ülkelere göndermek için hazırlıkları tamamladığını ilan etti.

Fırıncılar Odası Başkanı Balcı'dan flaş ekmek zammı açıklaması: Pazartesi'den itibaren zamlar iptal

İstanbul başta olmak üzere Anadolu'nun bazı illerinde ekmeğe yapılan zamlar tartışmalara neden oldu. Fırıncılar Odası Başkanlığı bugün Samsun'da ekmek fiyatlarına gelen zamları masaya yatırdı ve toplantı sonrası flaş bir açıklama geldi.

İstanbul’da ekmek zammı durdurulamıyor! Ekmeğin fiyatı 10 TL’ye mi çıkacak?

Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, İstanbul'da yapılan gayriresmi zamla 5 TL'ye yükselen ekmek fiyatının daha da artacağını kaydetti. İşte detaylar...

Zam haberlerinden sonra TMO harekete geçti! Yeni fiyat belli oldu

İstanbul’un bazı ilçelerinde un tedarikçilerine Ağustos sonuna kadar indirimli fiyattan un verileceği açıklanmasına rağmen ekmeğin 5 lira olması TMO’yu harekete geçirdi. Ekmek zammıyla ilgili hükümete 'asgari fiyat listesi' başvurusu yapıldı. Yeni fiyat açıklandı.

Ekmek fiyatlarına zam kapıda! Tarih verildi...

Ekmeğe zammı gelecek? sorusunun yanıtı tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Son günlerde gıda ürünlerine gelen zamların ardından ekmek fiyatlarının değişip değişmeyeceği de gündemde yer alıyor...

Asgari ücretle birlikte gıda ürünleri de zamlandı! Ekmek 5 lira olacak mı?

Asgari ücrete gelen zammın acısı gıda ürünlerine yansıdı. Yapılan son zamların ardından ekmek fiyatlarında da değişiklik oldu. Ekmek fiyatlarına büyük bir zam daha bekleniyor. Sektör temsilcileri, fiyatların 5 TL’ye çıkabileceğini öngörüyor.

çekmeköy Rapsodi Evleri'nde 225 bin liraya! Son konutlar!

Toplam 555 konuttan meydana gelen Rapsodi çekmeköy Konutları projesinde satışı devam eden son 3 dairenin fiyatları 225 bin TL ile 285 bin TL...

Ekmek zammı Haberi

Ekmek zammı

Döviz kurlarındaki yükseliş sürüyor. Küresel olarak da değer kazanan dolar, güne 16,63 TL'den başladı. Gün ortasında dolar kuru 16,75 TL’ye kadar çıktı. 17,80 TL'den güne başlayan euro ise 17,95 liranın üzerine tırmandı.

Doların yükselişi KKTC'de de kendisini hissettirdi. 

Serbest piyasada dolar 16,78 liradan, sterlin 20,91 lira satış fiyatıyla güne başladı. 17,80 liradan alınan euronun satış fiyatı ise 17,91 lira olarak belirlendi. 

Döviz kurlarındaki yükselişler maliyetleri artırınca ekmek fiyatlarına yüksek oranlarda zam geldi.

Fırınlarda satılan ekmeğe zam geldi. Ekmek bundan sonra 7 liraya satılacak.

Fırıncılar Birliği Başkanı Ömer Çıralı, zamlarla ilgili yaptığı açıklamada un fiyatlarında son bir ayda 3 kere artış yaşandığını ekmeğe yüzde 25 civarında zam yapılmasının kaçınılmaz olduğunu açıkladı.

Ekmeğin fiyatına bir senelik süreç içerisinde yüzde 151.38 oranında zam gelmiş...