03 / 05 / 2024

Ekmek fiyatlarına büyük zam! İşte yeni fiyatı...

Ekmek fiyatlarına büyük zam! İşte yeni fiyatı...

Zam haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Ekmek maliyetlerini etkileyen tüm ürünlere zam gelmesinin ardından korkulan oldu ve ekmeğin fiyatı yükseldi. Ankara'da 200 gram ekmeğin fiyatı 2,75 TL olarak açıklandı.



Her gün gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Ankara'da 2.25 liradan satılan 200 gram ekmeğin fiyatı 2.75 liraya yükseltildi. Ekmek maliyetlerini direkt olarak etkileyen un, maya, doğalgaz, motorin, işçilik, su ve elektrik fiyatlarındaki artış fiyatlara artış olarak yansıdı. 

Ankara'da yeni ekmek fiyatları şöyle oldu; Net 200 gram ekmek 2.75 TL, net 300 gram ekmek 4.00 TL, ve 400 gram ekmek 5.50 TL.

Ekmek fiyatlarına büyük zam! İşte yeni fiyatı...

Ankara İli Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısında alınan karar ile birlikte artan maliyetler sebebi ile ekmeğe zam yapılması kararı alındı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön