27 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Güncel hurda fiyat listesi hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.



Bugün hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Hurda bakır fiyatları kaç TL? 

Hurdalar arasında en çok demir ve bakır hurda fiyatları araştırılıyor. Demir hurdalar genellikle inşaat yıkım aşamasındanda sonra ortaya çıkmakta. Bakır hurdalar ise paslanmış ve kullanılmış bakırlar olarak kaşımıza çıkıyor. Bakır ve demir hurdaların fiyatları, demir ve bakıra gelen indirim ve zamlarla birlikte şekilleniyor.

Dolar kurunda meydan gelen yükseliş hurdaya zam olarak yansıdı. Bugün dolar/TL kuru serbest piyasalarda 19,13 liradan işlem görüyor. Euro/TL ise 20,72 lira seviyesinden değerleniyor. Döviz kurlarına gelen artış bakır ve hurda fiyatlarını da etkiledi.  Bugün bakır hurda fiyatlarına 3 TL zam geldi.

Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır hurda fiyatı kaç lira? Bakır hurda fiyatı kaç TL? Demir hurda fiyatı kaç TL? 14 Ocak 2023 hurda fiyat listesi...


Geri Dön